Новото бизнес списание Bloomberg Businessweek излиза на 15 април

OFFNews 08 април 2021 в 16:08 2949 0

Ново бизнес списание - Bloomberg Businessweek - излиза на българския пазар на 15 април.

То е част от Investor Media Group и ще се издава в сътрудничеството си с Bloomberg L.P.

Списанието е сред най-известните и реномирани бизнес издания в САЩ и Европа и има 91-годишна история. С придобиването на лиценза за издаване на Bloomberg Businessweek, Investor Media Group засилва още повече сътрудничеството си със световната медийна компания и продължава мисията си да предлага на българската бизнес аудитория разнообразни и мултиплатформени формати, чрез които да достигне до полезната и важната за тях информация, съобщават издателите.

"Сега, когато Bloomberg TV Bulgaria вече е най-утвърдената телевизия за бизнес общността в България, а уебсайтът й бележи постоянен ръст, засилваме присъствието на бранда още повечe – вече и в печатен вариант, защото стойностните печатни медии винаги ще имат запазено място на пазара у нас. Нашата мисия в Investor Media Group е да предлагаме качествен и професионално подготвен медиен продукт във всяка форма и за всяка среда, независимо дали телевизионна, радио, дигитална или печатна", допълват от Investor Media Group.

Главен редактор на списанието е икономическият журналист и водещ на предаването „Светът е бизнес“ по Bloomberg TV Bulgaria Ивайло Лаков.

Bloomberg Businessweek ще излиза веднъж месечно – всеки трети четвъртък в месеца, и ще се разпространява както в търговската мрежа, така и безплатно до всички дипломатически мисии и търговски представителства в България, в някои от водещите хотели и на борда на самолетите на Bulgaria Air.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови