Новият сезон на 'Шоуто на Николаос Цитиридис' стартира на 6 септември по bTV

Единственото шоу с ексклузивно съдържание на bTV Plus подготвя нови изненади и за онлайн феновете – всеки делник след ефирния епизод

OFFNews 23 август 2021 в 13:52 2279 1

Новият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” стартира на 6 септември и ще предложи на зрителите още повече динамика и хумор от най-висока класа, интригуващи срещи с родни и световни знаменитости и неочаквани артистични изпълнения - всяка делнична вечер от 22:30 ч. по bTV.

Свежо, забавно и провокативно, късното шоу на bTV ще “превземе” и интернет пространството с ексклузивно съдържание веднага след ефир - със специални епизоди, изненадващи превъплъщения и допълнителна доза добро настроение, достъпни за всички на платформата bTV Plus.

И през новия сезон, зрителите ще продължават да се забавляват, а защо не и да участват активно, в оригиналната поредица “НИКОЛАОС+”, която вече има своите многобройни фенове – в и извън ефир. В нея чаровният водещ ще съчетава разнородните си артистични таланти и все така ще попада в най-различни и неочаквани ситуации, в и извън студиото, докато експериментира с повече от любопитни роли и професии. В една от най-успешните и весели поредици на шоуто, Николаос Цитиридис успя да изненада феновете си като разносвач на дюнери, уличен музикант и не веднъж заедно с вдъхновения си екип се изправи пред предизвикателството да познае “чие е детето?”. Още повече изненади, отлично настроение, смях и самоирония, скечове, провокации и щури ситуации готвят за всички от екипа на вечерното шоу, а заедно с Николаос в тях ще попадат и неговите любими колеги от бенда, гост-звезди, както и единствената дама пред камера – талантливата и екстравагантна Прея.

Най-успешните, обичани и забавни рубрики ще се запазят и през новия телевизионен сезон, обещават от екипа на шоуто, като не крият, че подготвят и доста изненади. Какви са те - ще стане ясно със старта на “Шоуто на Николаос Цитиридис” – в Деня на Съединението от 22:30 ч. в ефира на bTV, след което и на bTV Plus. Дотогава зрителите и феновете на Николаос могат да се забавляват с емблематични и супер весели моменти от изминалия сезон на шоуто - в страницата му и в социалните мрежи - Facebook и Instragram.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови