Нова тв ще излъчи 'Слуга на народа' със Зеленски в главната роля

Мая Младенова 06 април 2022 в 13:42 6264 4

Снимка Нова тв

Нова телевизия е купила правата и ще излъчи хитовия сериал „Слуга на народа“ с участието на Володимир Зеленски, съобщиха от медийната компания. Купени са и трите сезона на сериала, както и едноименния филм.

Володомир Зеленски дължи на сериала огромната си популярност в родината си и изборната си победа през 2019 г.

Сериалът ще се излъчва у нас от 18 април по Нова тв всяка делнична вечер в 23:30 ч. 

Сюжетът на сериала разказва какво се случва, когато обикновен и принципен човек е избран за президент. Зеленски се превъплъщава в скромния и свит учител по история Василий Голобородко, който се бунтува срещу мизерията в страната си. Гневът му, случайно заснет от негов ученик и публикуван в онлайн платформа, привлича голям брой последователи, които започват да събират пари, за да организират президентската му кампания. За всеобща изненада Василий печели изборите, а поредицата проследява новия му живот като президент.

Телевизионната поредица има огромен успех в Украйна, където е сред най-гледаните сериали.

Снимка: Нова тв

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11178

4

Крушата

06.04 2022 в 21:11

Име на профила
06.04 2022 в 16:47

Да така наречените "руснаци" всъщност определена са една мерзка "азиатската орда". И определено в тези изверги няма нищо човешко.

От доста време се чудя, кои общи правила нарушавам за да бъдат изказвията ми заклеймявани от многоуважаемите редактори, но за този си коментар съм 300% сигурен, че е читав и даже смея да твърдя праведен. Въпреки, че може би не е много във връзка с темата.

3767

3

Име на профила

06.04 2022 в 16:47

Ти изгледай един-два сезона и виж именно защо в сериала обещанията не са изпълнени, а после си направи паралел с реалния живот. Тъжно, ситуацията в този сериал по много начини прилича и на България през последните 10-15 години.

За самия Зеленски - той със сигурност не е толкова свет, колкото го изкарва пропагандата, и със сигурност направи грешки и прояви наивност към запада и най-вече НАТО, които ускориха тази война. Обаче той е от хората, които съвестно организират противопоставянето на азиатската орда, която избива цивилни, и на изтегляне граби чужди перални, инструменти и женски прашки.

11178

2

Крушата

06.04 2022 в 16:00

Браво!
Хубаво е като се гледа да се сравняват предизборните обещания, които са показани в този предизборен сериал с реалните действия и с реалното положение в момента в Украйна.
Но уви! Повечето хора са толкова обработени, че изобщо няма да обърнат внимание на явните различия между реалността показана в сериала и действителността, между действията на героя на зеленски в ролята му в сериала и делата му в реалната му роля като президент на Украйна.

-1495

1

zuIjin

06.04 2022 в 13:59

Браво! Зеленски е номер едно.