Нова тв обяви сериалите и риалити програмите за пролетния сезон

OFFNews 09 февруари 2021 в 14:36 7641 0

Снимка Нова тв

"Отдел Издирване"

Четири български сериала и нови сезони на познати шоу продукции очакват зрителите на Нова телевизия през пролетта, обявиха от медията.

За новия телевизионен сезон са планирани четири български сериала – премиерната оригинална авторска продукция „Отдел Издирване“, криминалната драма „Братя“, семейната комедия „All Inclusive“ и краят на медицинска поредицата „Откраднат живот: Финалът“.

Задават се и нови сезони на шоуто за звездни преобразявания „Като две капки вода”, сезон 9 – All Stars, и риалити форматът „Един за друг“.

Новият български сериал „Отдел Издирване“ започва на 26 февруари от 21:00 ч., предлагайки на зрителите звезден каст и сюжет, който се завърта около мистериозно убийство довело до трагедия с драматични последици.

„Братя“ се завръща с втори сезон на 23 февруари от 22:30 ч. със загадки и драматични обрати, които ще изправят героите пред тежки изпитания в търсене на прошка и изкупление.

В края на работната седмица ще се излъчва комедийният сериал „All Inclusive“, чийто трети сезон стартира на 5 март с новите приключения на приятелските семейства в Банско.

След 10 успешни сезона зрителите ще видят финала на поредицата с най-голям брой епизоди в българския ефир. „Откраднат живот: Финалът“ стартира на 23 февруари от 20:00 ч.

Романтичното риалити „Един за друг“ се завръща на 20 и 21 февруари от 20:00 ч., а след това зрителите ще могат да го гледат вторник до четвъртък в 21:00 ч. 

„Като две капки вода“ - сезон 9 ще постави един до друг на сцената Азис, Софи Маринова, Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи Бохосян, Милица Гладнишка, Къци Вапцаров и Поли Генова. Звездите от родния шоу бизнес ще се впуснат за втори път в своеобразната надпревара на 22 февруари от 20:00 ч. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови