Нова красавица влиза в Откраднат живот, който тръгва от 11 септември

OFFNews 25 август 2018 в 13:57 31021 0

Шестият сезон на най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ ще стартира на 11 септември от 20 ч. в ефира на Нова телевизия.

Наред с любимите звезди зрителите ще проследят и нови истории в спешното отделение с участието на Владо Пенев, Владо Карамазов, Юлиан Вергов и Ани Пападопулу. Към новите лица ще се присъедини и младата обещаваща актриса Неда Спасова, която зрителите познават от българския филм „Дамасцена“.

„Моята героиня се казва Кая Райкова. Името й означва силен и устояващ на трудности човек. Тя ще се изправи пред много ситуации и ще се справи с много неща. В началото зрителите ще се чудят защо повдението й е толкова странно, но в последствие ще разберат и каква причина се крие“, разказва Неда Спасова по време на снимки на новите епизоди на хитовия медицински сериал.

„На тази болница се случи какво ли не - крайно време е и ние да се разгневим“, загатва Емил Марков, чийто герой /доцент Захариев/ е бивш директор на МБАЛ „Св. Кирил“. Трудности в баланса между професията и грижите за детето ще има доктор Хинова, сподели актрисата Деси Бакърджиева, която допълва, че ще има промени в живота на много от героите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Атентатът в ''Света Неделя''. Лекция на проф. Вили Лилков