''Медия груп 24'' придобива агенция ''Фокус''

OFFNews 15 април 2022 в 20:11 2245 0

"Медия груп 24" ще придобие радио и агенция "Фокус", съобщиха от информационната агенция. Сделката обхваща цялата радиоверига (60 радиостанции в страната), агенцията и търговските марки на "Фокус". 

"Ще запазим изцяло профила на радиото и информационната агенция, които са първоизточник на много от важните политически, икономически, социални и обществени новини в България. Бързината и точността, които са запазена марка на "Фокус", ще останат приоритет за работещите в медията. Ще създадем и няколко общи новинарско-информационни продукта в София и големите областни градове", коментира Кирил Налджиев, управител на "Медия груп 24".

Управителят на "Фокус Нинти" Диян Димитров каза, че ще затвърдят позицията си на информационен лидер, за да отговорят на търсенето и интересите на аудиторията. 

Радио „Фокус“ е най-голямата частна информационна радиоверига в България. Тя е част от първата частна информационна агенция „Фокус“ която предлага денонощно новини на български и английски език.

"Медия груп 24“ е с портфолио от 8 информационни уеб сайта (Sofia24.bg, Plovdiv24.bg, ZaPlovdiv.bg, Varna24.bg,
Burgas24.bg, Ruse24.bg, Blagoevgrad24.bg, Telefootball.net), безплатен регионален вестник за Пловдив - "Plovdiv24.bg Седмичен", както и мобилно спортно приложения - "Мачовете по ТВ"/'Football on TV'.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика