Коритаров към гост в предаването си: Вън! Нещастник! Комунист! (видео)

OFFNews Последна промяна на 25 март 2019 в 18:31 45138 6

"Вън оттука, бе! Какво ми се хилите! Хили ми се! Нещастник!" 

С тези думи журналистът Георги Коритаров се опита да изгони днес от предаването си в ТВ Европа госта Иван Генов. 

Коритаров беше поканил Генов в качеството му на бивш посланик на България в Казахстан.

Иван Генов - в миналото си депутат и член на БСП, както и основател на крайнолявата партия "Българската левица" - действително има твърде екзотични политически тези, но Коритаров е последният, който може да бъде заподозрян, че не знае това. Още повече - Генов не е пристигнал самоинициативно в студиото, а е поканен от водещия на "Свободна зона".

Поводът за днешния скандал между двамата беше критиката на левия политик, че уводният коментар на Коритаров е бил "антисоциалистическа тирада". 

"Преди дни Симеон Сакскобургготски определи като промити мозъци всички онези, които не придават голямата стойност на Борис III като спасител на евреите, сякаш Борис III няма нищо общо с депортацията от Македония и от Тракия. И БСП мълчаха! Защо не реагира БСП? Какво е това?" - отговори Коритаров.

Това, което говори Симеон, е за негова сметка - отвърна Иван Генов.

Защо БСП мълча? Защо БСП не защити българските антифашисти? - повтори няколко пъти въпросите си Коритаров - Не ви ли е срам, че вашата бивша партия не защити антифашизма?

Мен ме е срам от такива водещи като Вас, г-н Коритаров - отговори Генов.

Ами вдигате си багажа! И вън! Вън! - избухна водещият на "Свободна зона".

След това Генов го нарече Георги Албертович.

Не Георги Албертович, а "Алберт" е моят псевдоним - каза Коритаров. След няколко минути размяна на остри реплики той определи БСП като "мръсна комунистическа партия, долна".

- Г-н Коритаров, Вие просто компрометирате ТВ Европа - упрекна го левият политик.

- Ама махайте се оттука, бе! Компрометирам ТВ Европа! Комунист! Човекът, който искаше да остане договорът в сила със СССР...  - реагира водещият.

Във видеото можете да проследите целия разговор:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2430

6

Stifen

28.03 2019 в 10:15

не се заблуждавайте момчета - всичко беше една постановка от средна ръка. След като двете комунета се накараха като пияници в кварталната кръчма, във второто действие си похортуваха усмихнати като добри приятели и съидейници!П.П. жоржик, оправи си ченето , че сбтия криви зъби ми плашиш кокошките и не щат да снасят!

7671

5

Hissarion

26.03 2019 в 14:37

Тя тая телевизия няма как да бъде компроментирана повече. С подобни нелепи водещи и директор на хранилка по фалшиви обществени поръчки.

3117

4

zuljin

26.03 2019 в 09:14

Е тоя коритаров е толкова прост, че как са го взели за агент на времето акъла не ми го побира...

П.С. Малката буква не е грешка!!!

3015

3

Ехо

25.03 2019 в 22:09

Всяка вечер Коритаров демонстрира колко много е прочел и как нищо не е разбрал! Колкото и да се мъчи, не може да излезе от същността си на обикновен доносник на ДС и БКП! Парцал за временна употреба!

17059

2

рамбо

25.03 2019 в 19:56

Агент Алберт , който е служил вярно на комунистическите тайни служби като доносник, нарича друг човек "комунист"...Направо е смешно. А тези истерични крясъци ги отдавам и на напредналото ЕГН на екс агента. Време му е да се пенсионира.

21662

1

spirit оригиналът

25.03 2019 в 19:06

Психодесните в действие.Боже колко мъка има на тоя свят.