Комуникационна агенция Intelday Solutions става d:istinkt

OFFNews Последна промяна на 23 февруари 2021 в 12:35 1270 0

Пиар агенция Intelday Solutions, основана през 2001 г., обяви всеобхватен ребранд, който включва ново лого, име, уебсайт и профили в социалните медии. От днес Intelday Solutions ще се нарича d:istinkt, отбелязвайки нов етап в развитието на комуникационната агенция с утвърдени в бранша позиции от цели две десетилетия.

Наред с традиционни пиар и пъблик афеърс услуги и BTL, агенцията добавя към портфолиото си и услуги в сферата на бранд планиране и консултации, стратегически криейтив, активации и управление на дигитални медии, медийни проучвания и управление на инфлуенсъри.

„Изключително съм щастлив да обявя новия ни бранд“, каза Боян Иванович, главен изпълнителен директор на d:istinkt, който ръководи промяната. „d:istinkt отразява изцяло еволюцията на компанията и амбицията ни да предоставяме креативност, опит и медийни стратегии, които постигат устойчив бизнес растеж и стремително нарастване на резултатите и ангажираността.“

За ребрандирането d:istinkt се довери на водещите в дизайна и криейтива агенции eDesign и proof. Така към новото име, бранд и визуална идентичност на агенцията се прибавят и нов ултрамодерен уебсайт и профили в социалните медии, вкл. Facebook, Instagram и LinkedIn.

Екипът на d:istinkt е отличен с множество награди за креативността на своите кампании, които помогнаха на редица брандове, като HeleCloud, да се развият значително. Сред настоящите клиенти на агенцията са Telenor България, Lidl, Samsung Climate Solutions, издателство Klett България, Speedy, SOBI, Reckitt Benckiser, Европейски парламент, Европейска комисия и др.

d:istinkt е носител на редица награди за интегрирани комуникации, базирана в София. Агенцията е специализирана в предлагането на услуги в сферата на корпоративните комуникации, дигитални медии, криейтив, бранд консултации, медийни стратегии и стратегически комуникации.

d:istinkt е част от PROI Worldwide - най-голямата глобална мрежа на независими комуникационни агенции, обслужващи клиенти по целия свят. PROI обединява 78 партньори със 7300 служители в над 165 града и 50 държави.
Агенцията е и ексклузивен партньор на Cathay Communication - мрежа от независими комуникационни агенции, формиращи глобален алианс с цел подпомагане отношенията между Китай и останалия свят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови