Кеворк с лаф след лаф на прощаване

OFFNews Последна промяна на 07 септември 2014 в 19:28 26859 32

Снимка Евгени Димитров / Булфото

На прощаване от ефира на Нова телевизия Кеворкян не спираше нападките към политици и протестиращи.

"Всяка неделя" си е свършила предназначението. Така Кеворкян отговори на въпроса на Сашо Диков защо предаването вече няма да е на екран.

Нали телевизията е на Бойко. Защо ти си тука, а аз не съм в нея - каза Кеворкян, след като Диков попита водещия на "Всяка неделя" дали е приближен на лидера на ГЕРБ.

"Нова телевизия" не е на Бойко - репликира Диков.

Аз не съм като самодивите на Бойко, които ходят от телевизия на телевизия и от предаване на предаване. Аз да съветвам Бойко? Той дори тенис на двойки играе сам - коментира Кеворкян.

Моника Станишева е новата Людмила Живкова. Има една анормалност - не може да печелиш милиони, докато бабите от БСП катерят урвата, аман от тая тяхна урва, каза още водещият на "Всяка неделя"

Вярно ли е, че тя е говорила тук-там, където трябва, да те махнат? - попита Диков.

Може би. Не ми дреме, не ме интересува. Малък човек. Аз на тия хора гледам като на овце с наметната изкуствена тигрова кожа - отговори Кеворкян.

Не знам какво ще правя, просто не знам. Ние сме се наредили на опашка за големите цици - това е днешната телевизия, констатира той.

Протестите не успяха. Само че виж българските аномалии - протестите не успяха, те се сринаха, защото няма как някой да се качи на един комин и след това да иска да го сваля пожарната, защото там се е насрал. Той дори да не може да се върне обратно вместо да продължи още нагоре. Ето ти една метафора - комина! И някой се качва горе. И оттам протестира. Някакъв налуден човек. Но не може да продължи. И не може дори да слезе. Тези хора обаче сега са във властта. Те само показаха колко налудно е всичко - каза Кеворк Кеворкян.

Тази държава се управлява от никакви хора. Казват, че Живков е лъжец, а слагат съветник на Живков за премиер, отбеляза той.

Онзи ден Плевнелиев така любвеобилно гледа Обама на срещата на НАТО. Какви са тия хора? Има едно голямо износване на хумуса в политиката, коментира Кеворкян.

Стойнев заеква в мисленето, констатира още той.

Цацаров трябва да изправи на подсъдимата скамейка целия преход, тази уличница! Има ли по-фалшив надпис от този "Съединението прави силата"? -попита телевизионният журналист.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.09 2014 в 19:17

Не,не съжалявам за Кеворкян,отдавна ми е безинтересен.
Но съжалявам и то много за Тома Томов.

11.09 2014 в 20:53

Мисля, че всички имаме качества, имаме и недостатъци, но след този полумонолог се разплаках искрено! Не съм фен на Кеворкян, фен съм на умните, можещите и мислещите, а те за съжаление са на изчезване. Може би затова се сринах? Срина ме онази изречена с неподправена болка фраза = да духаме свещичката и всичко да свършва", която бе събрала в себе си всичко, което уверена съм, мислим всички ние в този форум, независимо от различията си! Нека се помъчим поне веднъж заедно да ги махнем от хранилката, която са обсебили нашите алчни " газени фенери", да ги пратим единодушно в сараи, палати, вили в чужбина.... и да върнем децата си, които загубихме в прехода.

11.09 2014 в 12:47

Бясното куче Кеворк. Време му е за пенсия, защото от определен момент нататък злобата, че остаряваш взима връх над всичко. А злобата на умния, но не добър човек, е умна и опасна.

11.09 2014 в 12:18

Ама това не беше ли агент Димитър от Първо Главно на ДС.
Просто още ви го пускат преди избори да пее срещу който трябва а глупаците да казват колко е велик щото толкова години правел най великото предаване с разрешение на Т.Живков па после на следващите бандити.Най- вече накрая пееше срещу Костов и РБ.Що ни занимавате с този 3Q

09.09 2014 в 20:00

"Педия човек, лакът брадя", ако не се пенеше толкова и ако се отнасяше по-уважително към чуждото мнение, може би, нямаше да се наложи да ти кажа, че Кеворкян, сигурно ще се изчерви под арменската си боя, когато види правописните и пунктуационните ти грешки. Ограмоти се, човек, че си смешен!

08.09 2014 в 21:56

Чета коментарите и се убеждавам как не сте достигнали нивото г-н Кеворкян. Той е може би най-добрият журналист в историята на България изобщо. Защо сега плюел??? Кого плюел бе глупаци, и вие и аз и той виждаме какво е положението в България. Едва сега когато той е натрупал толкова огромен опит той ясно заявява неговата позиция. Защо спрял "Всяка неделя"? Е с кого да я води? С кого да събеседва, като само глупаци са там. Ако сте изслушали интервюто, в което съм сигурен, че не сте ще видите, че той говори, че вече няма с кого да събеседва, просто няма такива политици, а малкият човек изобщо не може и да стъпи там.А и той казва по-рано, че последния голям политикан, който е интервюирал е последният водач на митичното ВМРО - Иван Михайлов, който единственото интервю през живота си именно на не кой да е, а на Кеворк Кеворкян

08.09 2014 в 19:02

Гледайте реационално! И си оптговорете на следните въпроси:
1. Колко лъжи е изрекъл в интервюто?
2. Има ли основателна причина да говори с ярост и неуважение към някого?
Ак отговорите са ДА, то няма за какво да го обвинявате. Да и аз мисля, че той е силно изразена нарцистична натура, но каков от това. Това ли е най-лошото за един човек?. Спрете да завиждате и да се радвате когато някой пропада.

Аз последно време когато съм му гледал предаването му се дразнех много, но в крайна сметка съм напълно съгласен с това което казва!

08.09 2014 в 14:39

кеворкчо е типичен човек с "достойнство и чест" - получава изблик на такива, само когато му спрат цоцането. докато е на хранилка, кеворк е крайно осторожен да кани само правилните хора и да им задава само правилните въпроси, при това с достатъчно любезна усмивка и тон. като го сметнат за излишен (какъвто практически е, защото нагаждачеството НЕ Е журналистика поне от 89-та насам), изведнъж се сеща, че имал меродавно мнение за всички. а тия, дето сега ги плюе наред, колко от тях покани в предаването си и на колко от тях зададе неудобен въпрос? мишка.

08.09 2014 в 11:22

КЕВОРК Е ГОЛЯМ.КОЕ ОТ ТОВА ,КОЕТО КАЗА В ИНТРВЮТО НЕ Е ИСТИНА.ПО УМЕН Е ОТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО И Е ПО ГОЛЯМ БЪЛГАРИН ОТ ТЯХ.

08.09 2014 в 11:16

Браво, Виктор, браво! Това са нещата, за съжаление! Само ще добавя, към "Не е необходимо 3 поколения да гледат Кеворкян. Въобще не е необходимо. " ...
НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЛЪЧВАТ И ДА СЕ ГЛЕДАТ "умотворенията" на един наистина вероятно умен, но НАРЦИСИЗИРАН човек!