Кеворк с лаф след лаф на прощаване

OFFNews 07 септември 2014 в 19:28 27525 32

Снимка Евгени Димитров / Булфото

На прощаване от ефира на Нова телевизия Кеворкян не спираше нападките към политици и протестиращи.

"Всяка неделя" си е свършила предназначението. Така Кеворкян отговори на въпроса на Сашо Диков защо предаването вече няма да е на екран.

Нали телевизията е на Бойко. Защо ти си тука, а аз не съм в нея - каза Кеворкян, след като Диков попита водещия на "Всяка неделя" дали е приближен на лидера на ГЕРБ.

"Нова телевизия" не е на Бойко - репликира Диков.

Аз не съм като самодивите на Бойко, които ходят от телевизия на телевизия и от предаване на предаване. Аз да съветвам Бойко? Той дори тенис на двойки играе сам - коментира Кеворкян.

Моника Станишева е новата Людмила Живкова. Има една анормалност - не може да печелиш милиони, докато бабите от БСП катерят урвата, аман от тая тяхна урва, каза още водещият на "Всяка неделя"

Вярно ли е, че тя е говорила тук-там, където трябва, да те махнат? - попита Диков.

Може би. Не ми дреме, не ме интересува. Малък човек. Аз на тия хора гледам като на овце с наметната изкуствена тигрова кожа - отговори Кеворкян.

Не знам какво ще правя, просто не знам. Ние сме се наредили на опашка за големите цици - това е днешната телевизия, констатира той.

Протестите не успяха. Само че виж българските аномалии - протестите не успяха, те се сринаха, защото няма как някой да се качи на един комин и след това да иска да го сваля пожарната, защото там се е насрал. Той дори да не може да се върне обратно вместо да продължи още нагоре. Ето ти една метафора - комина! И някой се качва горе. И оттам протестира. Някакъв налуден човек. Но не може да продължи. И не може дори да слезе. Тези хора обаче сега са във властта. Те само показаха колко налудно е всичко - каза Кеворк Кеворкян.

Тази държава се управлява от никакви хора. Казват, че Живков е лъжец, а слагат съветник на Живков за премиер, отбеляза той.

Онзи ден Плевнелиев така любвеобилно гледа Обама на срещата на НАТО. Какви са тия хора? Има едно голямо износване на хумуса в политиката, коментира Кеворкян.

Стойнев заеква в мисленето, констатира още той.

Цацаров трябва да изправи на подсъдимата скамейка целия преход, тази уличница! Има ли по-фалшив надпис от този "Съединението прави силата"? -попита телевизионният журналист.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!