Канал 3 става Нова нюз от 4 януари

Патарински LIVE и Офанзива остават на екран

OFFNews 03 декември 2020 в 15:20 6247 0

Канал 3 става новинарско продължение на Нова телевизия и от 4 януари ще се нарича NOVA NEWS. Програмата ще стартира с напълно обновена визия, съобщи Нова тв. 

Компанията ще запази и надгради профила му, след като го добави към богатото си портфолио тази година, съобщиха от Нова тв.  

Нова нюз ще послужи като отправна точка в моменти на актуални събития с извънредни включвания директно от най-горещите точки. Зрителите ще имат възможността да проследят важните местни, национални, европейски и световни теми от деня с новини на всеки кръгъл час. Нова нюз ще използва опита на новинарския екип и ресурса на Нова тв. 

Най-популярните предавания на Канал 3, сред които “Патарински LIVE”, „Денят на живо“ и „Офанзива“, както и директните излъчвания на всички значими за обществото ни икономически, политически, социални и културни събития, се запазват - уточняват от телевизията. 

Част от програмата на Нова нюз ще бъдат и утвърдените публицистични предавания и опитни лица на Нова тв, които ще допълнят качественото съдържание на обновения новинарски канал в началото на следващата година. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови