Какво ще гледаме в есенния телевизионен сезон по Нова

OFFNews 30 август 2021 в 13:14 2894 0

Снимка Нова тв

"Пътят на честта"

Обичани български сериали, нов мащабен риалити формат и шоу продукции пуска Нова телевизия през новия телевизионен сезон. Акцентите в есенната програма са драматичната поредица „Пътят на честта“, криминалната драма „Братя“ и семейната комедия „All Inclusive”. Нови сезони ще имат риалити форматите „Игри на волята: България“, „Маскираният певец“ и комедийното „Забранено шоу на Рачков“.

Продължението на „Пътят на честта“ започва от 14 септември в 20:00 ч. Към състава на сериала се присъединяват Койна Русева, Орлин Павлов и Деян Донков, които ще преобърнат събитията във втория сезон. Криминалната драма „Братя“ ще се завърне на 6 септември от 22:30 ч. с драматичен обрат в действието, опасни каскади и заплетени разследвания на хладнокръвни престъпления, издават от Нова. Легендата на българското кино Христо Шопов ще влезе в ролята на един от най-провокативните и смразяващи образи. Любимите фамилии Чобанови и Сиромашки от семейната комедия „All Inclusive” потеглят към "Албена" за своята четвърта ваканция на 17 септември, в 20:00 ч.

Ралица Паскалева и Димо Алексиев отново ще водят и „Игри на волята: България“ от 4 септември (20:00 ч.). Предаването ще се излъчва всеки понеделник от 20 ч, а от вторник до петък - от 21 ч.

„Маскираният певец“ с водещи Геро и Краси Радков ще започне на 11 септември от 20 ч.

„Забраненото шоу на Рачков“ се връща в ефир на 12 септември в 20:00 ч. 

В неделния следобед Нова пуска ново авторското седмично предаване - „На фокус с Лора Крумова“. Първото му издание е на 12 септември (16:30 до 19:00 ч.) А следобедните часове през работната седмица отново са за „Пресечна точка“ – форматът, който от 6 септември ще продължи да предлага разширен коментар на важните теми от деня.

В есенната програмна схема „Карай направо“ с Диана Найденова се завръща в събота, 4 септември, а „Темата на NOVA“ отново може да бъде проследена всяка неделя от 5 септември, веднага след централната емисия на Новините на NOVA.

„На кафе“ ще бъде в ефира отново от 6 септември с Гала с нови интересни рубрики. През новия сезон зрителите ще бъдат в компанията още на Милица Гладнишка, Ромина Тасевска и Илиян Любомиров, които ще влязат в нова роля в предаването. Обичаната телевизионна игра с най-забавните семейства и водещ Цветомир Иванов „Семейни войни“ ще продължи да забавлява зрителите с нови епизоди от 13 септември. Новите оспорвани казуси в съдебното риалити „Съдебен спор“ могат да бъдат проследени всеки уикенд от 4 септември в 11:00 ч.

Сутрешният блок „Здравей, България“ отново се излъчва в познатото време от 6:00 до 9:30 ч. Водещите Мира Иванова и Виктор Николаев ще предложат от есента и нова рубрика на зрителите – „Новите известни“. През новия телевизионен сезон уикенд форматът „Събуди се“ с водеща Марина Цекова ще продължи да представя и анализира събитията в края на седмицата, а авторските рубрики в предаването ще разкажат още вълнуващи истории.

От 6 септември късната емисия на Новините на NOVA се връща в 23:00 ч.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!