Какво ще гледаме в есенния сезон на Нова тв

OFFNews 16 август 2023 в 16:54 5389 0

Клетката

Снимка Нова тв

Клетката

Два изцяло нови български сериала - „Алея на славата“ и „Клетката“ - ще излъчи Нова телевизия в есенната си програма.

Поредиците са разработени и внимателно проучени от авторски екипи в продължение на няколко години, съобщават от медията.

През есента с нови сезони ще се завърнат и риалити предаването „Игри на волята“, шоуто „С Рачков всичко е възможно“, тв игрите „Сделка или не“ и „Семейни войни“ и семейният комедиен сериал „All Inclusive“.

„Игри на волята“ стартира на 2 септември (събота) в 20:00 ч. В петия сезон водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев ще придружат героите през предизвикателства за ума и тялото на фона на красиви гледки от Българското Черноморие. 

„Сделка или не“ се завръща от 4 септември в 18:00 ч. с нов водещ - актьорът Ненчо Балабанов. 

Телевизионната игра „Семейни войни“ с водещ Цветомир Иванов ще продължи с нови епизоди и оспорвани семейни битки от 4 септември в 17:00 ч.

След успеха на първото издание на „С Рачков всичко е възможно“, Димитър Рачков е готов да предизвика още български звезди да се впуснат в приключения от 10 септември (неделя) от 20:00 ч. 

Модерният български сериал „Алея на славата“ ще направи своя дебют на 26 септември (вторник) в 20:00 ч. Историята в семейната поредица отвежда зрителите в нагорещените кухни на няколко ресторанта, които ще кипят от напрежение, емоции и вълнуващи моменти. Те ще се превърнат във фон на разтърсваща любовна история между двама млади и амбициозни готвачи, в ролите на които влизат актьорите Радина Боршош и Мак Маринов. Невъзможната любов и възможните компромиси, амбицията, поколенческите различия, конкуренцията, тайните на подземния свят, приятелството и предателството ще пресекат пътищата на всички герои в сериала. Зрителите ще видят в ролите и Деян Донков, Ирини Жамбонас, Маргита Гошева, Свежен Младенов, Цветан Алексиев, Радина Кърджилова, Борислав Чучков, Мария Сотирова, Стефани Ивайло, Константин Еленков, Йордан Ръсин, Ясен Атанасов.

На 30 септември (събота) от 20:00 ч. започва петият сезон на един от най-обичаните български сериали „All Inclusive“. Приятелските семейства се озовават на неочаквана ваканция в село Баня – разположено между три планини: Пирин, Рила и Родопите. В синхрон с мястото, героите също се намират между своите три планини: приятелите, семейството и любовта. 

През есента NOVA ще излъчи още един филмов проект – „Клетката“, показващ действителността в затвора. От 30 септември (събота) в 21:00 ч. сюжетната линия в премиерния сериал ще проследи тежката съдба на една силна и смела жена, изправена пред морална дилема в опит да спаси детето си. Ужасяващ инцидент бележи завръзката на историята и преобръща живота на главните герои, в които ще се превъплътят Гергана Данданова, Асен Блатечки и Мартин Димитров. На фона на личната и семейна трагедия, „Клетката“ е разказ за силата на духа и втория шанс.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика