Quantcast

Истинска война в мъжкия отбор и неочаквано предателство ще доведе до втора номинация в Hell’s Kitchen България

ОFFNews Последна промяна на 05 март 2019 в 12:03 1213 1

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще станат свидели на нови конфликти в двата отбора на Hell’s Kitchen България – мъжете ще стигнат до истински военни действия, а жените болезнено ще осъзнаят, че пътят към ада е постлан с добри намерения и само една от тях е достатъчна, за да създаде сериозни проблеми в кухнята.

След успешно приключената от женския отбор вечерна резервация в последния епизод и провала на мъжкия отбор, довел до изгонването на първия участник от състезанието – Даниел Дупинов, шеф Ангелов ще направи показно на отборите какво значи концентрация и как една грешна стъпка може да се окаже фатална. Мистичното изпълнение на нестинарите ще отключи сърцата на участниците и ще им даде сериозен урок по поведение в кухнята, за да успеят.

Дневното предизвикателство на шеф Ангелов ще постави основни готварски умения на участниците под въпрос. Дали ще се справят с печенето на месо или само ще се забавляваме с показното на Петко по майсторлък на скарата тепърва ще разберем? Ще има и един участник, който ще се радва искрено на първата си победа, а дали „сините“ или „червените“ ще грабнат приза за „по-добър барбекюрист“ ще видим довечера по NOVA. Едно е сигурно – спечелилите ще празнувант, а на загубилите ще им стане доста люто и горещо.

Ще се огънат ли жените под тежестта на поръчките и кой наистина ще провали отбора ще стане ясно тази вечер. Мъжете пък ще ни провокират с истински вражески действия, предателство в отбора и нов фаворит на шеф Виктор Ангелов. В крайна сметка гостите на ресторанта ще останат доволни, но един от професионалистите ще спечели заслужения гняв на шеф Ангелов и ще се окаже изненадващо в редиците на номинираните. Кой е той и защо шеф Виктор Ангелов реши да даде урок на един от участниците, ще узнаем тази вечер в Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2384

1

Бабатунде

05.03 2019 в 12:15

Абе Офф, от кога почнахте да пишете такива тъпотии ?