Идва продължението на "Малката булка"

OFFNews Последна промяна на 08 август 2017 в 15:53 5741 1

Почитателите на популярния индийски сериал "Малката булка" могат скоро да се радват на продължението му. От 10 август Нова телевизия пуска нов сезон на поредицата. Той е озаглавен "Дъщерята на Ананди" и разказва историята на Нанди - дъщерята на Ананди от "Малката булка".

Пилотният епизод ще се излъчи в четвъртък от 13:30 ч. Световната популярност и зрителският интерес към съдбата на героите в индийската поредица са причина за създаването на т.нар. разклонение на сериала. В центъра на сюжета този път са историята за любовта и стремежите на главната героиня Нанди, която се опитва да изтрие спомените за болката и копнежа от детството си и да изпълни последното желание на майка си.

"Когато започнахме да снимаме "Малката булка", нямахме представа, че сериалът ще се превърне във феномен, променил лицето на телевизията. За нас е огромно удовлетворение да гледаме как популярността на поредицата непрекъснато нараства и тя се превръща в най-дълго продължилия телевизионен драматичен сериал", казва продуцентът Сунджой Вадхва. 

"Дъщерята на Ананди" запазва стилистиката на "Малката булка" и изненадва с драматични обрати и изпитания за главните герои, разкриват в аванс от Нова тв. След поредица от инциденти, които водят до раздялата ѝ с нейния брат Шивам, Нандини е осиновена от г-н Шекават, който я подкрепя в желанието ѝ да сбъдне мечтата си да стане лекар. Съвсем различна е съдбата на Шивам, след като прекъсва връзките със сестра си, става гангстер и беглец от закона. Сенки от миналото преследват както Нандини, така и Шивам. Най-големият им враг е Кундан – бившият съпруг на Нанди, който е готов на всичко, за да ѝ отмъсти. Междувременно в живота на младата жена се появяват двама мъже, които се борят за нейното сърце. Д-р Амит Нареш Гоел е неин ментор и съветник, но дълбоко в себе си той изпитва чувства към Нанди. Младият и чаровен Криш пък не крие своите чувства и е готов на всичко, за да я спечели.

В ролята на невръстната дъщеря на Ананди се превъплъщава младата и многообещаваща актриса Грейси Госвами, а порасналата Нанди изиграва вече утвърдената звезда Махи Видж. Видж започва кариерата си като модел, но става известна с ролята си в друг популярен сериал – "Започнах да те обичам". Въпреки че не е успяла да запише името си в първите страници на уникалната история на "Малката булка", младата актриса не крие радостта си, че е част от последните страници и продължението, което крие развръзката на сагата.

Партньори на Махи Видж са двама талантливи актьори – Авинаш Сачдев и Руслаан Мумтаз. Авинаш е познат на българските зрители с ролята си на Шлох в "Пътеки към щастието", а в "Дъщерята на Ананди" се превъплъщава в д-р Амит Нареш Гоел. Руслаан Мумтаз е от младото поколение индийски актьори, но се е доказал на големия екран в няколко боливудски хита. Това не е случайно – той е син на известната актриса Анджана Мумтаз и талантът му е в кръвта.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови