Хитовият сериал ROGUE се завръща с нов сезон по VIVACOM Arena

OFFNews 30 март 2018 в 12:37 11662 0

Специалният 24-часов филмов канал VIVACOM Arena ще зарадва почитателите на киното с ексклузивна премиера на сезон три на криминалния екшън сериал Rogue.

Епизодите ще се излъчват всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 ч.

И в новия сезон 3 на Rogue драматичната история на полицай Грейс Травис, чието дете става жертва на улична престрелка, продължава. 

Сезонът се фокусира върху ветеранa, превърнал се в престъпник, Итън, който като дясната ръка на корумпиран генерал, бива изпратен в Чикаго, за да работи за един от най-известните адвокати и мощни брокери в града, Марти Абрамс. Итън скоро научава, че сделките на Марти се простират от заседателната зала до улицата, в опасния свят на една от най-страшните банди в Чикаго – „Кралете на 13-та улица“. Историята се заплита когато разследващ репортер, който е на ръба на разкриването на дълбините на империята на Марти, е открит мъртъв, а федерален агент Харпър Дейкинс се заема с разкриването на убийството.

Междувременно, Грейс Травис, убедена, че Итън държи ключа за оцеляването й, отново се впуска в неизвестното и се отправя към Чикаго. Тя и Итън работят заедно, за да разобличат хората, които са убили сина й.

Освен всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 ч., сериала Rogue може да гледате и в повторенията на епизодите всяка сряда, четвъртък и вторник от 16:00 ч. Всички серии ще са налични и във Video On Demand платформата на телекома преди ефир.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови