GRAZIA се променя, момичета!

ОFFNews 14 май 2019 в 13:45 3026 0

До неотдавна, да бъдеш моден дизайнер означаваше да създаваш дрехи и тенденции. Днес, това вече е немислимо. Представата за „моден дизайнер“ налеч надхвърля тази формула. Да си дизайнер вече означава да провокираш, да изненадваш и да преобръщаш света, ако е необходимо. Работата на модните списания, само до преди няколко години, бе сходна. Да публикуват статии и красиви снимки и да очертават тенденциите, които движат света на модата. От брой на брой, всеки път. Досега.

Правенето на модно списание, точно както и правенето на мода, вече е изненадващо, провокиращо и обновяващо се, в хармония със света (големият, истински свят), който не спира да се променя.

Затова и GRAZIA се променя, момичета!

С обновената онлайн версия на изданието статиите вече са повече. Съдържанието е много по-богато, изображенията са по-пламенни и по-красиви, а думите - по-дълбоки. Онлайн версията на световното модно списание запазва модела на принт изданието. Концепцията на graziaonline.bg  все още е да стои близо до света на модата и да дава трибуна на онези (известни или анонимни) личности, които го променят, преобръщат и разтърсват. GRAZIA все още ги придружава в тези им начинания. Но заедно с това, разширява хоризонтите до безкрай и се опитва да представи пълният набор от възможности, които възникват от постоянно променящия се свят.

На www.graziaonline.bg има интервюта, репортажи и горещи истории. Има модни тенденции, оригинални идеи за стил и полезни съвети за красота. Има нови, посветени на родителството и свободното време, на новите технологии, на новите отношения.

И разбира се, има всичко, което прави международния бранд GRAZIA отличим – онзи микс от мода, култура и лайфстайл, които изненадват, провокират и разкриват всички възможности на света! 

Новият брой на списание GRAZIA e на пазара след 20 май.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Политолог: Китай източва ресурсите на Русия, има икономически интерес от войната