Ексклузивно Иван Калчев - Глиги: Връщам се, за да участвам в същата война, но с други средства

'Голямото преследване' с Ники Кънчев тръгва по Нова от 5 септември

OFFNews Последна промяна на 19 август 2022 в 12:22 2889 0

Голямото преследване

Снимка Нова тв

Предаването ще се излъчва всеки делничен ден от 18 ч.

Ново предаване с Ники Кънчев тръгва по Нова тв от 5 септември. То се казва "Голямото преследване" и ще се излъчва от понеделник до петък в 18 ч.

“Очаква ни една игра от ново поколение. Модерният вариант на тези игри на знанието бяха въведени от Нова, с което можем да се гордеем. Сега следва още по-голяма революция с „Голямото преследване“ – освен участници ще има и „преследвачи“, а студиото е наистина космическо“, сподели Ники Кънчев.

Членовете на отбора преследвачи са Миглена Драганова, Любомир Братоев, Пламен Младенов и Мартин Иванов. Всеки от тях разполага с безспорни знания в множество различни направления, широк набор от разностранни интереси, забележителна обща култура и множество постижения.

Знанието е начин на живот за „преследвачите“, а основната им цел в „Голямото преследване“ ще бъде да провокират обществото да мисли и да се обърне към себеусъвършенстването. За да позиционират своите характерни черти, те ще са разпознаваеми като жената с остър ум, която ще носи лош късмет на незнаещите участници – Дама Пика, Мъдрецът, за когото невежеството ще бъде недопустимо, Професорът, който ще бъде готов да напише слаба оценка на неподготвените играчи и Черният рицар, който ще предизвика на дуел всеки, осмелил се да хвърли ръкавица на знанието.

„Истинският тест е, когато участниците се изправят срещу преследвачите в директна битка. Те ще наказват всяка грешка и всяко незнание. Предстои ни да видим едно ново предизвикателство за ума от 5 септември по Нова“, допълва Ники Кънчев.

От понеделник до петък в 18:00 ч. участниците в телевизионната игра „Голямото преследване“ ще трябва да демонстрират своите знания, като отговорят на въпроси, чиито брой може да достигне до 210 само в едно предаване. При всяка възможност „преследвачите“ ще опитват да спрат състезателите по пътя им към победата и паричната награда. Сумата, която играчите могат да спечелят, е неограничена и зависи единствено от техните знания и смелост да поемат рискове.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови