Гледайте тази вечер премиерата на 'Едно френско село' по Epic Drama (видео)

OFFNews Последна промяна на 05 април 2018 в 07:14 12381 0

Снимка Epic Drama

Тази вечер драматичният тв канал от групата на Viasat History и TV1000 - Epic Drama, ще покаже премиерния епизод на сериала "Едно френско село".

Животът във френско градче върви в обичайното си русло сред слуховете за приближаващите немски войски. Изведнъж бомбардировките започват и танкове навлизат в града. Селото е превзето и всичко се обръща наопаки. Невинността е разбита. Какво биха направили жителите, за да оцелеят?

Началният час е 21:05. Сериалът ще се излъчва всеки делничен ден.

Epic Drama стартира в Европа на 14 декември 2017 г. Новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, само за драматични продукции, е достъпен в южна България чрез ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в северна България – чрез NetWorx – на позиция 230, а в София – чрез NET1 на 82 канал. Сред премиерите в стартовата схема бяха създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“ и минисериалът в шест части „Клондайк“ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се присъединиха разкошният „Версай“ и най-скъпият проект на шведската SVT „Ресторантът“. В средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, а на Цветница - „Миниатюристът“! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови