Гледайте сериала 'Пан Ам' по драматичния канал Epic Drama

OFFNews Последна промяна на 04 април 2018 в 06:21 11345 0

Снимка Epic Drama

Тази вечер, от 22:45, драматичният тв канал Epic Drama ще покаже 4 епизод от първия сезон на сериала "Пан Ам".

Автентичната историческа поредица ни връща в 1963. Втората световна война и Корея са назад в историята. На ход е Студената война. Светът е на ръба на културна революция и навсякъде промяната наелектризира въздуха. Драматичната поредица ни пренася в изгрева на самолетната епоха. Когато бърз, луксозен самолет се издига в небето, пътниците и екипажът се отправят на пътешествие, белязано от романтика, разместващи се социални ценности и дори международен шпионаж.

В епизода Лаура полага големи усилия да върне годежния си пръстен на бившия си годеник, а последната шпионска мисия на Кейт изисква от нея да си определи среща с почитател на състезателните коли от Югославия.

Epic Drama стартира в Европа на 14 декември 2017 г. Новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, само за драматични продукции, е достъпен в южна България чрез ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в северна България – чрез NetWorx – на позиция 230, а в София – чрез NET1 на 82 канал.

Сред премиерите в стартовата схема бяха създаненият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“ и минисериалът в шест части „Клондайк“ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се присъединиха разкошният „Версай“ и най-скъпият проект на шведската SVT „Ресторантът“. В средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, а на Цветница - „Миниатюристът“!

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови