Гледайте: Премиерният епизод на сериала "Близо до врага" по Epic Drama (видео)

OFFNews 26 март 2018 в 13:52 12890 0

Снимка EPIC DRAMA

Първи епизод от първия сезон на тв поредицата "Близо до врага" могат да видят зрителите на канала Epic Drama тази вечер, от 18:30 ч.

Действието се развива в пострадал от бомбардировките хотел в Лондон след Втората световна война. "Близо до врага" проследява живота на разузнавача капитан Калъм Фъргюсън. В актьорския състав са Джим Стърджес, Алфред Молина, Линдзи Дънкан, Алфи Алън.


Epic Drama стартира в Европа на 14 декември 2017 г. В момента новият канал за драматични продукции на Viasat World е достъпен в южна България чрез Телекабел и ТВ Сат Ком, в северна България – чрез NetWorx, а в София – чрез НЕТ1. Сред премиерите в стартовата схема бяха създадения от изцяло дамски творчески екип „Блудници“ и минисериала в шест части „Клондайк“ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се присъединиха разкошният „Версай“ и най-скъпият проект на шведската SVT „Ресторантът“. В средата на март се очаква да дебютира испанският трилър хит „Чумата“, а на Цветница - „Миниатюристът“! Още на www.epicdrama.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови