ГЕРБ се разграничи от заплахите на Антон Тодоров към Виктор Николаев

Мая Младенова Последна промяна на 06 октомври 2017 в 11:23 5352 1

ГЕРБ се разграничи от заплахите към журналиста от Нова телевизия Виктор Николаев, които депутатът Антон Тодоров отправи тази сутрин по време на гостуването си в "Здравей, България".

В отговор на запитване на OFFNews за позицията на партията относно случилото се, пресцентърът изпрати следната позиция:

ПП ГЕРБ винаги е защитавала свободата на медиите. По повод днешното участие на народния представител Антон Тодоров в Нова телевизия и изказаните от него тези, от ГЕРБ заявяваме:

Смятаме, че свободната журналистика има правото да пита и да задава въпроси.

За нас няма лоши и неудобни въпроси, а неточни отговори.

Всички изказани тези на народния представител Антон Тодоров са негово лично мнение.

В разговора с Тодоров, който говореше срещу президента Румен Радев за сделката с грипените, водещият Виктор Николаев попита дали става дума за "шайка". Това видимо изнерви депутата от ГЕРБ, който заяви:

"Много силни думи. Ще ви изядат хляба. Тя и вашата колежка беше тръгнала в такава посока, ама гледам -липсва столчето ѝ. За такъв въпрос, аз ако съм шеф в телевизията, уволнявам", каза Тодоров.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21662

1

spirit оригиналът

06.10 2017 в 12:16

Виктор Николаев, ако аз бях на твоето на място, щях да забия ляв прав в праведната физиомутра на Антон Тодоров! Нищо, че минута след това щях да бъда уволнен. Защото „шайката“ е над „шапката“ И на Нова телевизия! Нищо, че иначе на мой гръб „рейтинга“ им за деня щеше да „скочи“ в небесата. Нищо, че губиш работата си за миг, просто за миг, Виктор Николаев, НО СИ СТРУВА.

Защото това беше префинен фашизъм! Това беше „елегантна“ заплаха – видя ли къде е колежката ти, ще мълчиш, ще говоря аз, ще си знаеш насраното столче и така ще е докато управлява „шайката“! Това беше диктатура!
Ако беше мъж, Виктор Николаев, щеше да защитиш колежката си Ана Цолова, първо, защото е жена, второ, защото мръснишкото пласиране на особата и в контекста на разговора, бе опит за сплашване! А нали, вие от Нова тв, сте „бранители“ на истината и справедливостта, а?!!!