Дива зима по Viasat Nature (видео)

OFFNews 26 декември 2018 в 00:30 3027 0

Снимка CBC

С някои от най-страхотните програми по Viasat Nature, сред които "Дивата Канада", "Операция ''Айсберг'" и "Дивата Норвегия", рубриката "Дива зима" по Viasat Nature ще отведе зрителите в свирепите условия на живот на Полярния кръг в смразяващите температури на Русия, Канада, ледена Аляска и снежна Скандинавия, където хора и животни се борят да оцелеят в дивата природа.

Дивата зима ще завладее Viasat Nature всеки следобед между коледните и новогодишните празници след 15:00 часа.

За по-точна програма следете https://viasatnature.bg/schedule

Можете да продължите по темата под малко по-различен – Viasat Explore ъгъл – в събота от 21:15 с "Дивият живот" на Монтана по Viasat Explore.


Когато става дума за природа, Монтана определено е един от най-дивите американски щати, и все пак някои хора познават района по-добре от всички.

Ловци, трапери и фермери живеят на места, където не бихме си представили да прекараме дори ден. Всеки епизод ще ви запознае с ежедневието на селски, забавни и нетипични герои. Всички те са родени и отгледани в сърцето на щата и са развили почти симбиотична връзка със средата.

Рик е ловец на дивеч, който е и туристически водач в продължение на повече от 20 години и познава южна Монтана като дланта си. Натаниел е решил да живее в малка хижа в планината. Скот и Сузи се установяват близо до границата с Айдахо в средата на нищото, а Джери е опитен трапер, толкова уважаван в долината Мадисън, че никой не смее да се доближи до земите, в които залага капаните си.

"Дивият живот на Монтана" Снимки: TCB Media Rights

Viasat Nature позволява на природата да разкаже своята вдъхновяваща история – красива и изненадващо истинска.

Завладяващи истории, разказани от хора на мястото на действието, отблизо и лично.

За да гледате Viasat Nature, свържете се с Вашия местен оператор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови