Денят ON AIR в нов формат и с нови лица от 1 февруари

OFFNews Последна промяна на 29 януари 2016 в 19:20 5303 6

Владимир Сиркаров и Кузман Илиев

Владимир Сиркаров и Кузман Илиев ще водят предаването всеки делник след централните новини на Bulgaria ON AIR.

Предаването Денят ON AIR, което представя новините с коментар всяка делнична вечер, променя формата си от 1 февруари, съобщиха от телевизията. То ще бъде с разширен обхват на темите, повече гледни точки към тях и нова динамика в студиото. Водещи на обновеното предаване ще бъдат популярните журналисти Владимир Сиркаров и Кузман Илиев, които ще се редуват на седмичен принцип. Те са познати на широката публика с коментарните си рубрики в Денят ON AIR и със силните интервюта и разговори в Boom & Bust по Bloomberg TV Bulgaria.

Промяната е част от развитието на национална телевизия Bulgaria ON AIR като политематичен канал, който предлага повече информация за обществения и културния живот, представена по динамичен и атрактивен начин. Денят ON AIR ще продължи да разглежда и важните неща от икономиката, които засягат живота на всички зрители.

Предаването ще се излъчва от 19.10 часа веднага след централния новинарски блок, който от 1 февруари ще започва от 18.30 часа. Досегашният автор и водещ Веселин Дремджиев ще поеме нови предизвикателства извън телевизията. Ръководството на Bulgaria ON AIR му благодари сърдечно, че остана в екипа след промяната в профила на телевизията и работи по Денят ON AIR, докато настъпи моментът за смяна на формата на предаването, се казва още в съобщението.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.02 2016 в 21:52

Най- добрата телевизия, всичко друго е мрак

05.02 2016 в 16:18

защо казват че това е телевизия на ТИМ. Разбра се че вече не е свързана с Блумбърг. Това беше гаранция за почтеност доколкото т. н. уж журналисти и собствениците на медии следват.

31.01 2016 в 12:16

Много жалко! Дремджиев е един от малкото адекватни водещи, който не пита само въпроси по сценарий и може да вникне в темите. Слага в малкия си джоб сутрешните блокове. Дано го гледаме някъде другаде.

А колкото до Сиркаров и Илиев - те са интересни за икономически теми, но не съм убеден, че са толкова универсални колкото Дремджиев. Изобщо Bulgaria ON Air не знам какво интересно остана в нея..може би на Калин Манолов предаването само.

30.01 2016 в 17:29

За мен беше истинско удоволствие да следя предаването с Веселин Дремджиев. Много жалко, че телевизията е прекратила отношенията с него. Изобщо откакто премахнаха активното участие на Блумбърг ТВ, само Дремджиев беше интересен.
Има ли някой информация, дали ще се появи някъде Дремджиев ?
Поздрави

30.01 2016 в 10:51

Сърдечната благодарност, с която "България он еър" уволнява най-добрия тв водещ е необяснима... Губещата обаче е самата тя.

30.01 2016 в 09:20

Ето така си отиват големите водещи!С удоволствие гледах Веселин Дремджиев, пожелавам му успехи!