"Дейли мейл" хвали оградата на границата ни с Турция

OFFNews Последна промяна на 03 август 2015 в 11:59 4265 5

"Как България държи емигрантите навън - с 80 километра бодлива тел: Ограда на турската граница попречила на 500 души да влязат в страната само за месец".

Така започва текста си британския "Дейли Мейл", с който изданието хвали българската ограда на границата с Турция, която спира потока от емигранти.

Статията на британската медия идва дни след масовите опити емигранти да нахлуят на Острова през Ламанша.

"Местните власти се надяват да да спрат престъпните банди, които се възползват от семействата и ги прекарват през границата", пише "Дейли мейл".

Изданието е разговаряло и с граничния шеф Иван Стоянов, който споделя, че оградата само за месец е спряла 500 души да влязат в България.

Говорителят на Върховния комисариат на бежанците към ООН Борис Чеширков сподели пред "Дейли Мейл", че има и много хора, които се опитват да се присъединят към редиците на "Ислямска държава".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.08 2015 в 14:44

Вчера заран, докъто си пиех кафето прегледах какво пише австрииската преса и се изкефих. Скоро във Виена ще има общински избори. В тях самостоятелно ще участва и ислямска партия. Авторът на статията теоретизира, че ако австрийските мъже вникнат в програмата на партията, вкупом ще се запишат в нея и тя веднага ще спечели изборите. Ето ви резюме на партийната програма:
- естествено въвеждане на на шериат,
- Отнемане избирателните права на жените,
- Премахване на бракоразводните съдилища, мъжът ако иска да се освободи от жена си, три пъти и казва "върви си" и е свободен.
- Премахване на изнудването на мъжете с "домашното насилие" - мъжът не само има право но е и задължен да наказва жена си и бой, но само с пръчка, не по-дебела от малкия пръст на дясната и ръка. Но ако жената откаже секс, мъжът има право да пердаши както може.
- Естествено, всеки мъж ще има право на четири съпруги.
Замислям се дали и аз да не се запиша в тази партия.

03.08 2015 в 13:24

Оffчи, ако на тебе ти харесва да обираш храчки от жертвите на английското основно образование, които бачкат за Дейли Фейл, това е изцяло твой проблем.

Позволи на нормалните хора подобни английски булевардни парцали, хранещи "бели" англичани като тия, които умират от алкохолно отравяне на Слънчев Бряг, да не ни харесват особено и да ни е непрятно да ги виждаме препостнати дори в българските боклук-медии.

03.08 2015 в 13:13

№02 Трола на Зор > Британските вестници си обсъждат нещата от тяхната камбанария и да понякога тя няма да съвпада с нашите възгледи. Както и при нас и в Британско медиите търсят скандала, търсят как да привлекат зрителя с евтена сензация. Това си е световен проблем.

Тука въпроса ти е дали OFFNews са на по-високо ниво медия от Daily Mail като количество жълти новини и търсене на евтини сензации. За съжаление не са. Виждаме ежедневно манипулативни заглавия тук, които са плод на творческата мисъл на редакционната колегия. Онзи ден имаше нещо за Цветанов, което беше означено като цитат, а реално човека въобще не беше споменавал тази фраза - просто не присъсстваше в изказването му. Подобни манипулации имаше с изказвания на Радан Кънев, там не си позволиха да ги ограждат с кавички, н о доста превратно тълкуваха думите му.....Не симпатизирам на БСП, но предполагм че изказванията на техни лидери също са изопачени тук в търсене на евтината сезнация и повече кликове.....

03.08 2015 в 13:06

Преди да пишете хубави работи за Daily Fail, ето ви още една-две новини за България от тях:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2224386/Fears-new-immigration-surge-Bulgarians-Romanians-Britain-borders-ope n.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2530503/Exposed-What-DIDNT-tell-new-wave-migrants-heading-booming-Britain.ht ml

Аз такъв парцал не бих цитирал.

03.08 2015 в 12:29

Снимки на Мишел Обама на посещение в лондонско училище:

https://imgur.com/a/5MpiO

И не, това не е някакво специално училище само за мюсюлмани, а "regular girls school in Bethnal Green".
Ако се вгледате много, може да видите 2-3 бели момичета.