Bulgaria ON AIR започва инфо кампания за изборите

ОFFNews 07 октомври 2015 в 16:45 1729 0

Национална телевизия Bulgaria ON AIR започва информационна кампания за предстоящите местни избори, която ще проследи как, къде, от кого и с какъв резултат се изразходват парите на гражданите в местната общината.

Целта е зрителите да получат полезна и важна информация, която да им помогне да направят най-добрия избор за себе си и своето населено място на 25 октомври. На тези избори Bulgaria ON AIR няма да се фокусира изцяло върху кандидатите, нито върху вечната дилема за или против гласуването, а ще бъде с не толкова добре известни, но много важни факти и принципи за управлението на града и правата на гражданите, независимо от това кой е на власт.

Как функционира общината, кой какви отговорности има към гражданите в структурата на кметството, как се осъществяват общински поръчки, как точно функционира общинският съвет, към кого от управата на града трябва да се обърнат гражданите при конкретни проблеми – това са само част от темите на седмичната рубрика „За какво гласуваш?“, която ще се излъчва в новинарските блокове на Bulgaria ON AIR до изборния ден.

„Отговорността за избора дали и за кого да гласуваме е лична. Но с кампанията „За какво гласуваш?“ Bulgaria ON AIR, която вече е отворена към максимално широка аудитория, иска да бъде преди всичко полезна – защото преди да решим дали и за кого да гласуваме, трябва да сме наясно за какво точно гласуваме на местни избори“, коментира Николина Димитрова, програмен директор на Bulgaria ON AIR.

Паралелно с кампанията „За какво гласуваш?“ екипът на Bulgaria ON AIR ще проследи и всички останали важни и наболели теми, свързани с предстоящите избори, в новините и публицистичните си предавания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!