bTV сваля от ефир ''Шоуто на Николаос Цитидирис''

OFFNews 24 ноември 2023 в 23:05 22225 4

Николаос Цитиридис

Снимка btv

Николаос Цитиридис

bTV сваля от ефир "Шоуто на Николаос Цитиридис" от следващия телевизионен сезон. Това обяви водещият на шоуто тази вечер, а по-късно потвърди новината чрез публикация във Фейсбук. 

Той започна да води вечерното си шоу на 27 януари 2020 г., а актьорът Юлиан Вергов бе първи гост. В последното шоу на Цитиридис - на 1 декември, Вергов отново ще е сред гостите. В предаването ще гостуват и актрисите Боряна Братоева и Цветана Манева.

"Знам, че можеше и още, но засега това е от мен и екипа. Уви, написаното не е ПР трик или кукичка за следващ сезон", написа комедиантът във Фейсбук. 

Цитиридис призова зрителите да не го питат какво ще има на мястото на шоуто му, защото няма значение.

"Ще имаме финален епизод, в който ще си кажем телевизионно "довиждане" (сбогом би било пресилено). Нямам закодирано съобщение, в което да казвам причините за всичко това. Светът е така устроен и ние трябва да живеем и оцеляваме в него. На 1-ви декември, ако искате, гледайте в 22 часа финала", написа той. 

В предпоследното си предаване Цитиридис заяви, че след 4 години на екран, bTV е взела решението от следващия телевизионен сезон “Шоуто на Николаос Цитиридис” да не бъде част от програмата на телевизията.

"Най-просто казано, дами и господа - край! Това беше. По принцип е нормално да бъда емоционален, обаче за тези години много емоция беше хвърлена, а и в момента смисъл да си късаме ризите - повече няма. Има едно нещо, което аз изпитвам в този момент - това е благодарност", каза Цитиридис.

Комедиантът обясни, че е благодарен за всяко едно запознанство и за всяко едно приятелство, което е направил в телевизията. 

"Благодарен съм за още едно нещо - че ние ще успеем да си кажем телевизионно сбогом подобаващо. Ще бъде много хубаво и въобще няма да го правим тъжно. Това, което ми остана да ви кажа сега - имаме още една среща, не забравяйте!", бяха думите му на финала на шоуто тази вечер. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1000

4

Ендевър

25.11 2023 в 16:22

Този няма да ми липсва!
Беше слаб, също като сценаристите му!

135

3

Far Rider

25.11 2023 в 10:37

И без този вариант на учиндолския цървул ще преживеем. бТВ няма да загуби нищо.

1005

2

ПР

25.11 2023 в 05:47

А кога,най-после,от екран ще изчезнат"вечните" любимци на Халваджиян?Гала и клоунът Рачков?

5827

1

pisnamiotmutri

24.11 2023 в 23:56

Със или нез цитириди опростачването и селянията от водещите медии няма да свършат. Не ги гледайте - не спонсорирайте мафията

 
X

Да помогнем на украинските деца!