bTV се разграничи от сценариста на Слави, скъсал снимката на президента

OFFNews 07 юни 2016 в 18:40 22241 23

bTV се разграничи от сценариста на "Шоуто на Слави" Филип Станев, който скъса снимката на президента Росен Плевнелиев в ефир. 

По време на вчерашното предаване Станев обясни, че изпитва удоволствие от факта, че Росен Плевнелиев вече няма да е президент, нарече го с думите „субект“ и „политически труп“. И държейки снимката на държавния глава, Филип Станев я скъса на две, след което я направи на топка.

Слави Трифонов се възмути от акта на сценариста си и го помоли да сложи вече снимката-топка в джоба си. През цялото време водещият призоваваше за възпитание и дипломация, но в крайна сметка не успя да спре Станев да извърши този акт.

Станев скъса снимката на президента, след като Плевнелиев даде три въпроса от референдума, иницииран от предаването на „Шоуто на Слави“, на Конституционния съд.

bTV се разграничи от действията на Станев, като обяви, че това е било емоционална реакция и той е изразил собствена позиция. 

Ето и цялата позиция на телевизията:

Ние от bTV Media Group заявяваме, че емоционалната реакция на г-н Филип Станев вечерта на 6 юни 2016г. по повод личността на г-н Росен Плевнелиев, излъчена във външната продукция „Шоуто на Слави”, е израз на собствена позиция. Като подчертаваме, че винаги сме давали възможност за изразяване на всички гледни точки, доколкото те не нарушават действащото законодателство, bTV Media Group се разграничава от изразеното лично мнение от страна на г-н Станев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12005

23

Петър Петров

10.06 2016 в 15:45

Ще го повтарям, докато "културтрегерите" на ширещата се простотия във Фейсбук и страната разберат, че с простащина и просташки постъпки, независимо какви и към кого,
затъват в помията на собственото си морално падение ! Ако въобще притежават остатък от някакви морални принципи и не робуват на инстинктите си на скотско подражание. А то винаги е следствие от ректално мислене, което от своя страна води до спонтанна мозъчна ерекция и миризлива словесна полюция.

Няма нищо по-отвратително от простак самоопределил се за интелектуалец. Но какъвто босът, такъв е антуражът около него, такова е и предаването, такива са и защитниците му по форуми и сборища.

За съжаление, на "народните маси" днес това се харесва. Босът на горните субекти се е вживял в ролята на един съвременен Данко, но вместо горящото си сърце, над голата си глава той развява скъсания мръсен плакат на самовлюбен замогнал се сноб и с фалшив чалгаджийски фалцет раздава оценки и напътствия.

И позорно, и жалко !

29585

21

Izalina

07.06 2016 в 22:38

Точно регионален!

А жертва не го изкарвам аз. Сам се нахлузи и си носи кръста.

77927

20

El Commandante

07.06 2016 в 22:25

"Плевнелиев беше единственият смислен кадър в уродчето ГЕРБ според мен,"

Плевнелиев,доколкото помня беше нелош министър на регионалното развитие, това подведе Баце да го номинира и последва тоталния провал като президент...
Обаче да го изкарваш жертва, аре нема нужда...

29585

19

Izalina

07.06 2016 в 22:10

Личното ми мнение е, че новината тук не е позицията на телевизора.
Новината за мен, при това много тревожна, е че всички тотално и повсеместно започват да изтърват нервите си и да губят почва под краката що касае добрия тон.
Ако трябва да съм напълно честна, някога - при появата си в политическото пространство - Плевнелиев беше единственият смислен кадър в уродчето ГЕРБ според мен, но бързо ми мина. Особено след като го сложиха в шутовска роля с така подбраното му вице.
За мен той е жертва на всьо и вся. Нито го жаля, нито го оправдавам, още по-малко му симпатизирам.
Станев обаче този път прекали. И според мен вече горещо съжалява, познавайки маниера на Дългия.
(И пак съм с едно на ум, доколко събитията пред камерите позволяват своеволия)
Дам. Сложна ситуация.
Всички изчаткаха.

63994

18

Red or Dead

07.06 2016 в 21:59


Ами аз казах многократно,че всички които си изредил са от една и съща клика “управляващи“, аз реално ги виждам като едно и също туморно образувание от най-злокачествен тип, пак ли да казвам каква е лекарската процедура, виж кво става в Бостания, стига вече идиотия, тука всички ни зомбират със снимката на ..“нищото“ .......а РЪПОНЯТ тихомълком се селфира на Великата Китайска стена......ама хайде по-сериозно бе ......НАРОДЕЕЕЕ....трябва хирургическа отстраняване на...ТУМОРА, а вие се занимавате тук с аспиринчета за главоболие.....

ей на, един умник долу го чакам 2 часа да ми отговори какво е чувството да си ...“европеец с костюм“, а не....“чУбанин с костюм“.....

77927

17

El Commandante

07.06 2016 в 21:28

Начи Ред,аз пак да кажа-в такава демонстрация няма практически политически смисъл.
Що не скъса снимката на Баце? На Цацаров?На Цецо?
Те си избраха най-лесната мишена човек,той каза че си тръгва,какъв е смисъла да продължават?

21668

16

Руслан

07.06 2016 в 21:28

При положение че шефа им генерира чалгария, единственото което се чака от екипа е да генерира простотия.
В тичането кой първи да извърти по-свирка на Дългия Простак, лъсна идейната и духовна нищета на т.н. сценаристи.
Късането на портрети е оръжие на селяка, освен че е отвратително, показва и пълна липса на визия за атакуване на власта.
Накратко, показа че тея не са по различни от сегашните.
Омерзен съм, ако не трябва да плащам на професора ройълти.
Ако трябва, не съм омерзен.

11841

15

трафоПОСТ

07.06 2016 в 21:27

Бездарните сценаристи на Слави, а и той самият, стигнаха нивото на Бареков, но е обяснимо, като знаем, че са ГМО продукти на една и съща библиотекарска лаборатория.

63994

14

Red or Dead

07.06 2016 в 21:23

““““““.....простолюдие се възприеме на сериозно....““““““

Дай Боже, това да се случи и не само по форумите, ако “простолюдието“ НАИСТИНА се вземе на сериозно поне на 50% от това за което са се взели “избраните“ уж от НЕГО........досещаш ли се какво ще се случи.......няма да има пърформанси, развети голи женски гърди...бели рояли......