bTV с нов главен изпълнителен директор

OFFNews 23 декември 2022 в 15:02 4851 1

Ралф Бартолайт

Снимка bTV

Ралф Бартолайт

Би Ти Ви ще има има нов главен изпълнителен директор от 1 януари 2023 г, съобщи собственикът на телевизията Central European Media Enterprises (CME). Ралф Бартолайт ще поеме поста от Мартин Швехлак и Любош Йетмар.

Швехлак ще продължи да работи в компанията като изпълнителен директор на медийната група, отговарящ за новини, дигитално съдържание и уеб проекти.

Любош Йетмар ще се завърне в Прага, като ще прехвърли всички отговорности по надзора на бизнес операциите на българския пазар на Душан Швалек, главен оперативен директор на CME и настоящ член на надзорния съвет на Би Ти Ви.

Ралф Бартолайт има над 20 години управленски опит в ProSieben Sat.1 Media SE (ProSieben). Той има богата дигитална експертиза на ръководни позиции в PlutoTV в Лос Анджелис, maxdome и Joyn в Мюнхен, пишат от компанията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1005

1

Райна Петрова

24.12 2022 в 21:17

Не съм единствената, която съм виждала и чувала Здравка Евтимова на живо и съм на мнение, че тази грозна и посредствена жена, при това пишеща неграмотно, не може да бъде автор на произведенията, които представя. Някой или някои й помагат, а вашия популярен сайт спомага за тиражирането на една простовата и некадърна селянка от село Даскалово, Пернишко.
 
X

Да помогнем на украинските деца!