бТВ е най-желаният работодател сред БГ медиите

OFFNews 25 май 2020 в 15:57 3535 0

bTV Media Group е най-желаният работодател на медийния пазар в България през 2020 г. и е на 13 място сред всички компании. Това сочи класацията Employer of Choice на ToTheTop Agency, в която влизат 100-те най-предпочитани от служителите работодатели у нас.

Медията продължава да подобрява позицията си, след като през 2019 заема 33-то място в същата класация. Основните критерии, по които служителите, анонимно са посочили 100-те най-желани компании са: добра репутация сред клиентите, силен и известен бранд, висококачествени продукти и услуги; финансова стабилност; професионално обучение и възможности за развитие.

В края на 2019 bTV Media Group бе отличена и с наградата True Leaders за водеща компания сред медиите, а по-рано същата година bTV за пореден път спечели признанието на Superbrands Bulgaria за най-силна българска потребителска марка у нас

„За да постигнем целите, които са поставени пред човека, екипа, отдела и компанията, трябва да работим с мотивирани и ангажирани хора, а това се постига с отношение.“ Това сподели в интервю за ladyzone.bg HR директорът на bTV Media Group Наташа Кумчева.

Още едно проучване постави bTV начело на медийния пазар по време на пандемията от коронавирус. Според изследване на „Маркет линкс“ от края на март тази година, bTV е медиата, която се ползва с най-високо доверие и е най-предпочитан ТВ източник по темата COVID-19 в България. С въвеждането на извънредно положение, медийната група приложи строги мерки за предпазване от зараза и реорганизира работата и ресурсите си, за да защити здравето на своите служители, партньори и външни контакти и да даде превес на новините, актуалните предавания и извънредните студия и включвания в ефира.

Employer of Choice е независимо проучване, което се провежда веднъж годишно между работещи професионалисти и засяга техния избран работодател. Проучването се провежда от четири години и предоставя на професионалистите нова гледна точка относно работния пазар. Тази година в избирането на „Най-желан работодател” са анкетирани близо 8000 души, работещи в цяла България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови