'Бригада' се връща по БНТ 1, тръгва и 'Дълбоката държава'

OFFNews 21 септември 2020 в 14:22 6747 0

"Бригада"

С началото на новата програмна схема на БНТ 1 стартират и високорейтингови сериали с разнообразна тематика всеки делничен ден.

Първият от поредицата късни сериали от понеделник до петък от 22:00 часа е крими хитът „Бригада“. Замислена като класическо гангстерско кино, руската продукция проследява драматичната история на четирима приятели от детството, които, по силата на житейските обстоятелства, се превръщат в сплотена влиятелна групировка. „Бригада“ се излъчва по БНТ 1 всеки делничен ден от 22:00 часа.

От 9 до 20 октомври стартира хитът на Fox „Дълбоката държава“ - съвременен политически трилър с участието на Марк Стронг.

"Дълбоката държава"

От 21.10.2020 до 3.11.2020 в същия часове пояс зрителите ще гледат „Геният: Пикасо“, наистина гениално пресъздаден от Антонио Бандерас.

В началото на ноември зрителите ще могат да проследят страстите с телевизионната премиера на следващия пети сезон от сагата на MGM – „Викингите“ (4-17 ноември 2020 г.). Следва хитът на Италианската обществена телевизия „Ужилването – залавянето на Загария“ (18-27 ноември 2020 г.). За края на годината е планирана българската премиера на „Борис Годунов“ (30.11–22.12.2020 г.) - суперпродукция с огромен бюджет, която по нищо не отстъпва на „Тюдорите“, „Версай“ или „Златния век“.

"Борис Годунов"

Новото заглавие, което е и акцент в слота за семеен сериал от понеделник до петък с начален час 14:00, е „Когато сърцето зове“ - 5 сезона с общо 54 епизода (8.10–22.12.2020 г.) Канадската продукция разказва историята на Елизабет Тачър (в ролята Ерин Кракоу), млада учителка, свикнала с живота на висшето общество. Тя получава първото си назначение в Коул Вали, малко миньорско градче в Западна Канада. Там ежедневието е просто – но често изпълнено с много предизвикателства. 

В детският слот с начален час от 14:50 от понеделник до четвъртък се състои от три различни сегмента. Анимационната поредица „Влакът на динозаврите“ ще се излъчва до средата на януари 2021 г. Филмчето разказва за семейство птеронодони, които без да знаят осиновяват малък тиранозавър Рекс. С влака на динозаврите те обикалят различни времеви периоди от развитието на Земята и научават за различните животински видове, живели някога. Вторият сегмент включва австралийските развлекателно-образователни документални поредици „72-те най-сладки животни“ и „Най-добрата работа за кучета“. В края на годината в блока от детски сериали ще видим епизоди от поредицата на БНТ „Очи в очи с животните“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!