Алекс Сърчаджиева в екстремно видео на старта на 'Игри на волята' - ключовият проект на Нова през есента

OFFNews Последна промяна на 15 юли 2019 в 11:04 5391 0

Снимка Нова тв

Алекс Сърчаджиева ще даде старт на новия мащабен проект на Нова тв "Игри на волята", който ще замени "Биг Брадър" в есенната програма схема. Водещата участва в снимките на промоционално видео към екстремното състезание. В продължение на 72 часа тя се гмурка в морето, изкачва планини, язди кон, търси съкровища и покорява още ред предизвикателства.

Голямата награда в приключенското състезание е 200 000 лева.

“Като водеща, аз бях първата, която преживях сериозно предизвикателство в това уникално състезание. През следващите месеци и участниците в „Игри на волята: България“ ще усетят този адреналин. За пореден път се убедих колко красива е България. Снимките за промо клипа ме отведоха до прекрасни места из цялата страна”, споделя Алекс.

Режисьор на ефектното видео е Валери Милев, познат с работата си в култови продукции и с едни от най-обичаните български артисти. Той признава, че част от сцените са много екстремни и се налага използването на дубльор, за да се гарантира сигурността на Алекс.

Най-новият формат се очаква по Нова тв тази есен, но снимките му започват след броени дни на родното Черноморие. Група смели българи ще се изправят в битки за надмощие и територия, преминавайки през различни изпитания за духа, ума и тялото. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови