Александра Сърчаджиева е новата водеща на „Аз обичам България“

В новия сезон на предаването ще се раздават награди като туршия и ракия

OFFNews 23 януари 2024 в 15:04 1786 0

Аз обичам българия

Снимка BTV Media Group

Александра Сърчаджиева

Александра Сърчаджиева ще води телевизионната игра „Аз обичам България“, която се връща в ефира на bTV от февруари. Актрисата влиза в главната роля и ще задава въпросите и настроението в предаването.

„Аз обичам България и обикаляйки я често с театралните спектакли, в които играя, срещам изключителни хора, които живеят и отглеждат децата си тук. Вярвам, че всички, които гледат предаването, ще осъзнаят, че родината ни е наистина прекрасна, ще се заредят с настроение, ще се забавляват от сърце и ще научат неща, които до този момент не знаят“, споделя водещата Александра Сърчаджиева.

Актрисата ще превежда капитаните и техните отбори през кръговете на играта. Любопитни и неочаквани въпросите в тях ще обхващат различни сфери и теми на живота. Бенд с музика на живо ще внесе допълнително настроение в играта и ще помага на отборите в търсене на правилните отговори.

Наред с популярните личности, които ще се борят за награда, в една от игрите – „Героите сред нас“, зрителите ще се срещат и с герои от ежедневието, които имат впечатляващи постижения в най-различни области и с които прославят страната ни.

Наградата във всяко едно от изданията ще бъде български продукт, който всеки обича – бидон с туршия, тенекия със сирене, чувал с картофи, дамаджана с ракия – все неща, близки до българина.

Капитаните на двата отбора в състезанието ще станат известни съвсем скоро. Предаването ще бъде сред акцентите в ефира на bTV през пролетта.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика