За марковите слънчеви очила RAY-BAN

OFFNews 18 декември 2018 в 10:49 3639 0

Слънчевите очила са необходима и неизбежна част от визията на всеки човек, който държи на своята уникалност и знае, че тя не се постига с цената на компромиси със здравето. Те са стилен акцент, наложил се като необходимост, а не като модна приумица. Ценен аксесоар не само от естетична точка, а най-вече заради възможността му да предпазва зрението.

Чифт очила с всякаква форма, цвят или размер радикално трансформират образа на човек, подчертават черти или скриват недостатъци на лицето и осигуряват надеждна слънцезащита. Неподвластни са на времето. Носят се почти целогодишно, подчертавайки изключителността на всеки човек.

В унисон с тоалета, слънчевите очила имат свойството да излъчват увереност и самочувствие, така необходими за успеха на всяко начинание. Хората, които държат на външния си вид, вдъхват доверие и респект. Те изпълняват с лекота поставените задачи и постигат значително професионално израстване. Не е за учудване например, че са желан партньори при сключването на сделки от различно естество.

Според Алесандро Микеле, креативен директор на известна марка, очилата са повече от аксесоар: те са част от уникална история за лукс, която трябва да бъде разказана. Изцяло споделяме казаното. Марковите слънчеви очила наистина са въплъщение на лукса, блясъка и чувствеността. В състояние са мигновено да променят цялостната ни визия и да добавят лека нотка на загадъчност.

Днес модните марки, които изработват слънчеви очила, са неизброими. Те обаче са поредният произвеждан от тях продукт, който обикновено дели мегдан с дрехи, чанти, бижута, часовници и т.н. Разпилени в много посоки, те невинаги обръщат достатъчно внимание на препоръките и съветите на своите клиенти. А трябва! Успехът на всеки бизнес е в пряка зависимост от мнението на потенциалните потребители. Категорично доказателство за това е компанията Ray-Ban, която произвежда очила и нищо друго.Със сигурност това е марката, получила много световни признания, която и до днес е на водещо място в класациите на най-копираните и продавани слънчеви очила в света – Ray-Ban Aviator и Ray-Ban Wayfater. Започнала дейността си преди почти 90 години, тя неизменно диктува модата в този бранш. Ray-Ban се превърна в гигант, който изработва класически модни очила за мъже и жени. Предлаганото изобилие от модели може да допадне на всеки. Иновативният и изискан дизайн придава усещане за неповторимост и уникалност. Те отговорят на всички изисквания на съвременната мода и често изпреварват и влияят върху бъдещите тенденции. Предпочитани са и заради специално обработените лещи, приспособени към различни климатични условия; 100% UV защита; максималния комфорт;съвършените технологии за поляризация; модерния дизайн; концепцията за елегантност и стил. Висококвалифицираните моделиери работят с естествени висококачествени материали, удовлетворяващи и най-капризните клиенти.

И в заключение един съвет. Марковите очила са по-скъпи, но това не е причина да се пренебрегват.Водещ мотив при покупката следва да е категоричната убеденост , че са необходим атрибут за здравето и възможност да се откроят своеобразието и характера на всеки.

Ние, от OpticMag, сме готови да отговорим на всички Ваши изисквания предлагайки Ви оригинални слънчеви очила за мъже и жени.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !