Нов център ще подпомага българските граждани да бъдат по-уверени в себе си и по-успешни

OFFNews 19 юни 2022 в 19:18 1471 0

lifecoaching
life coaching

Mahama Life’s School има цялостен подход към личността, който чертае най-кратък път за решаване на всеки проблем чрез комплекс от персонално утвърдени техники като лайф и бизнес коучинг, невро-лингвистично програмиране, квантов биорезонансен фийдбек, нейрографика, хомеопатия и други методи и инструменти за позитивна промяна

През годините неведнъж у нас е дискутирана темата за липсата на увереност сред българите, често срещания негативизъм и недоволство от живота, който живеем. Защо редица наши сънародници са звезди от световна класа в спорта или изкуството, утвърдени специалисти в чуждестранни университети или международни компании, младите български таланти редовно се завръщат с медали и отличия от международни олимпиади и същевременно – масово гражданите у нас сякаш се притесняват и дори се страхуват от успеха? Програмирани ли сме да изгубим и да живеем живот, различен от този, за който сме мечтали?

С този толкова масов проблем ще се бори новият български център за личностно развитие Mahama Life’s School – първото по рода си у нас място за цялостен подход към личностното развитие, обединяващ техники, които работят не само върху психическото ни състояние, но гледат на всеки през всички аспекти на ума, духа и тялото. В него работят сертифицирани професионалисти с дългогодишен опит в области като лайф и бизнес коучинг, невро-лингвистично програмиране, квантов биорезонансен фийдбек, нейрографика, хомеопатия и редица други сфери. Част от екипа на центъра е и Майкъл Желенкович, който осъществява коучинг и на английски, френски и руски език. Уникалният подбор на специалисти има за цел да предложи както индивидуални сесии, така и комплекс от услуги за справяне с всякакви житейски ситуации - страхове, блокажи, травми, паник атаки, липса на любов, преодоляване на загуба и раздяла с близък, неудовлетворение от живота, стрес и напрежение, нови бизнес или личности цели за развитие.

„В България липсва цялостен подход към личностното развитие и израстване, а хората са объркани от системата за помощ при психо-емоционални проблеми. Мнозина подценяват тези теми, а дори и онези, които осъзнават тяхното значение, се концентрират само върху отделни аспекти и рядко подхождат към тях всеобхватно. Резултатът е, че сред българите масово се наблюдава липса на увереност в собствените възможности, хората сякаш са убедени, че успехът и щастието не са за тях, а са за запазена територия за някой друг. И съответно не предприемат нужните действия, за да променят живота си. Същевременно с това всички живеем във време, в което тревожността и стреса са ежедневни спътници. Всичко това води до неудовлетвореност, която от своя страна произвежда нездравословни вътрешни биологични процеси, нездравословни избори и нездравословни действия. Тревогата стеснява кръвоносните съдове в стомаха и мозъка, което води до замъглено съзнание. Създадох Mahama‘s Life School именно за да помогна на повече българи да постигнат позитивна промяна в живота си и да имат на едно място комплекс от специалисти, които да работят в екип, за да открият бързо решение за техния проблем. 17 годишната ми практика ме убеди, че истинската и трайна промяна е възможна, когато работиш не само върху повърхностния проблем, а разглеждаш всеки човек като едно цяло с ума и физическото му състояние“ - споделя Мая Бонева, основател на центъра.

Точно затова и в центъра се предлага индивидуална тримесечна програма за пълна трансформация на всички нива – ум, дух и тяло - чиято методология е авторска разработка на основателя Мая Бонева - Махама. Програмата разчита всички особености във физическо, емоционално, ментално състояние, търсейки пресечните точки от 5 специалиста, за да дефинира най-точно корена на проблема и да изгради персонален план за действие с най-бързите техники за справяне с всеки казус. Така за 3 месеца центърът гарантира резултати, търсени с години.

Авторската програма по метода Махама е базирана на над 17 години професионален опит на Мая Бонева, работа с хиляди клиенти в България и Холандия и натрупани знания от безброй курсове, семинари и международни проучвания.

“Вече 17 години работим с хора, тук сме, за да ги изслушаме и да помогнем, когато не успяват да намерят своя път в живота, кариерата, да се справят с паник атаки и силна тревожност, да изградят взаимоотношения с партньор, да решат проблеми с връзките им, при стресови разстройства, при проблеми с личния имидж, при липса на увереност и самочувствие, при здравословни проблеми с емоционален произход или житейски ситуации като развод, старт на нов бизнес или план за развитие” - добавя още основателката на центъра.

Mahama‘s Life School предлага единствения в България модел на квантов биохимичен скрининг по технология на НАСА с 14 000 програми, който позволява анализиране на цялостното физическо и емоционално състояние на човека. Това е напълно неинвазивна техника без облъчване, която извършва първична диагностика на физически проблеми и дефицити в тялото на база 14 000 програми и едновременно с това работи за балансиране на енергийното ниво. Целта е след диагностика с тази технология, екипът на центъра да подходи индивидуално към всеки човек, катализайки позитивна промяна в начина на мислене и в крайна сметка да му помогне да живее пълноценно и да възвърне собствената си идентичност.

През този месец коучинг центърът организира и семинара “Роден да победи, кодиран да загуби”, насочен към всички, които искат да постигнат осъзната промяна в своя начин на живот. В рамките на събитието участниците ще разберат какво е значението на техните чувства и емоции, как физическото тяло може да оказва влияние върху менталното им състояние, как да поддържат себе си в оптимално състояние и да подредим живота, за който мечтаем. Семинарът ще има две издания в два поредни дни – петък, 17 юни 2022 г. и събота, 18 юни, като местата за първото от тях вече са изчерпани.

Повече информация за събитието

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови