Каква е стратегията на всеки зодиакален знак в платформите за запознанства

Лора Костова 30 април 2022 в 10:38 2023 0

Снимка Pixabay

По принцип хората търсят различни неща в платформите за запознанства. Има такива, които не искат нищо сериозно, има и други, които се надяват да открият любовта на живота си. Астрологът Мареса Браун ни разкрива по-отблизо как всяка една зодия се представя в приложенията и сайтовете за запознанства.

Овен

Помните ли момченцето, което ви риташе и скубеше в първи клас, за да ви покаже колко много ви харесва? Е, то вече е пораснало и пред вас е същият този Овен, но вече по-обуздан и хитър. Управляван от Марс, планетата на действието и конфликтите, Овенът няма нищо против да предизвика малко проблеми, ако това означава, че ще привлече вниманието ви. Всъщност Овните дори не искат да бъдат толкова агресивни – просто игривата им страна оживява в моменти на директна дискусия, дебат и конфронтация. Ако успеете да отвърнете в същия тон, Овенът веднага ще падне в капана ви!

Телец

Когато се представя, Телецът винаги изглежда тежко. Той се стреми да остави усещането за физически и емоционален комфорт у своя събеседник. С любовта си към удобствата и уважението към вашите лични нужди, Телците веднага привличат симпатии. Да не говорим колко са грижовни и колко дълбоко могат да проникнат във вашата душа!

Близнаци

Точно Близнаците са тези, които не се интересуват от обвързване и не го крият изобщо. Проучване сред 1300 потребители в САЩ е установило, че само около 36% от Близнаците търсят „нещо сериозно“. Това отразява общата склонност на хората от тази зодия към безпокойство и разсейване. Докато общувате с някой Близнак ще ви стане напълно ясно, че той обича да преиграва.

Рак

На снимките в платформите за запознанства Ракът е този, който позира с децата на приятелите си. Да, малко е подвеждащо, но Ракът държи да прави такова впечатление – че обича деца и е много грижовен! Ако по някаква случайност няма приятели с потомство, задължително ще качи снимки с кучето или котката си. Тези „майчински“ инстинктите са част от „сделката“ да бъдеш с Рак. На тази зодия й е вродено да защитава себе си и своите близки, което може да затрудни отношенията ви в началото. Но, ако сте готови да приемете предизвикателството, да разбиете твърдата рачешка черупка, имате шанс да бъдете приети в техния вътрешен кръг.

Лъв

Това е този с най-добрите снимки. Сериозно, Лъвовете биха могли да прекарат часове в дрешника си и достолепният масив от снимки в техния профил ще докаже това. С други думи, това не е профил, а направо цял албум от огледални селфита. Целта е да се покаже царствения им външен вид, огромната им група приятели и любимите им места и неща за правене, като общата картина оформя пълен, изключително приятен от естетическа гледна точка, портрет на живота им в реално време. Лъвовете обикновено са толкова горди с живота си, че не виждат нищо лошо в това да го показват. Разбира се, това говори за доза самохвалство, но може да се приеме и като напълно заслужена гордост. Така или иначе ще трябва да се примирите, ако искате да се присъедините към безупречното им битие.

Дева

Веднага ще го разпознаете – педантът с най-подредените снимки.
Благодарение на своята земна, Девите „страдат“ от вътрешна и външна подреденост, любов към естествените храни, облекла и всичко останало, както и обичат да поучават другите. С такъв човек може лесно да започнете комуникация, но за флирт трябва да почакате, докато ви прецени по-добре. Девите са много взискателни и не бързат да се втурват с главата напред във връзката.

Везни

Този, който знае как да флиртува.
Оказва се, че 70% от Везните твърдят, че те са тези, които изпращат първото съобщение. Не само не сме изненадани, но и кимаме с одобрение. Известни със своята харизма и чар, Везните може да са единствените хора, които могат да накарат някой да се влюби в тях само от кореспонденция. Но не бива да бързате твърде много, защото ще ви разкарат, поддържайте по-дълго неопределени отношения и ще се забавлявате истински.

Скорпион

Този без биография.
Можете да бъдете приятели цял живот със Скорпион и да не научите дори и една пета от неговата житейска история - такъв е начинът, по който действа този изключително прикрит воден знак. Но, търсейки потенциална романтична връзка, Скорпионите се раздават много. Ако имате късмет, те ще ви кажат възрастта и местоположението си. Иначе казано, ако искате да опознаете Скорпион, ще трябва да се потрудите за това и то доста.

Стрелец

Този, който позира с екзотично животно, плод или друго оригинално нещо.
Снимките на Стрелеца в платформите за запознанства могат да изобразяват скачането му от хеликоптер или изкачването на връх, както и ровенето в древни руини. Независимо от това какво точно прави, от снимката на всички става ясно, че Стрелецът не седи на едно място повече от 5 минути. Този безстрашен знак се нуждае от някой, който да е в крак с него, независимо дали става дума за катерене по лед или скачане с бънджи.

Козирог

Този, който се шегува тромаво.
Не изпращайте съобщения на Козирога, преди да си е изпил сутрешното си кафе. Този знак е вечно зает и веднага ще ви намекне това в чата. Но, ако изкарате късмета той да се влюби във вас, ако му „запалите искрата“, този трудолюбив човек ще ви посвети живота си.

Водолей

Този, чийто профил съдържа емотикони, вместо текст.
Да не би да сте си помислили, че ще научите нещо важно за Водолея от неговия профил? Забравете за това. Хората, родени под този уникален въздушен знак, са странни и това им харесва. И въпреки че Водолеите може да изглеждат отвеяни и недружелюбни, те могат да бъдат зашеметяващи събеседници, ако успеете да ги накарате да се разприказват. Пробудете интереса им, като изстреляте колекция от няколко подходящи емотикони в първото си съобщение.

Риби

Този, който иска да узнае веднага зодията ви.
По-точно, ще се опита да я отгатне. Хората Риби държат да опознаят потенциалните си партньори по-дълбоко, на по-лично ниво. Така че, в допълнение към историите за вашето детство, любимото ви животно, те ще ви попитат и за вашия астрологичен знак. Можете да ги спечелите с откритост и чувственост.

Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!