7 знаменитости, които олицетворяват енергията на Овена

Лора Костова 29 април 2022 в 15:37 2014 0

Снимка Getty Images

Лейди Гага

Ако сте Овен, вие сте конкурентоспособни, разгорещени и меко казано, фокусирани върху себе си, пише instyle.com. Не ни разбирайте погрешно – хората от Овен също са склонни да бъдат изключително лоялни приятели, но, като първи знак в Зодиака, е съвсем естествено да притежават доза себелюбие. Представяме ви 7 знаменитости, които са пълно олицетворение на енергията на Овена.

Синтия Никсън

Звездата от „ Сексът и градът “, чийто рожден ден е на 9 април, е същинско олицетворение на най-характерните черти на Овена. Тя впечатлява с дръзкия си стил, политическата активност и откровената си нахаканост. Почитателите ѝ станаха свидетели на някои зашеметяващи примери за това по време на нейната губернаторска кампания в Ню Йорк през 2018 г., когато тя се подигра с критиците, които я бяха описали като „неосъзната лесбийка“.

Но, докато някои представители на зодията използват своята упоритост и привидно неограничена енергия за лична изгода, Никсън използва силите си, за да говори за правата на ЛГБТК+ (за които Кампанията за човешки права ѝ даде наградата за видимост през 2018 г.) и други каузи, които подкрепя. Независимо дали като Миранда от прочутия сериал или като активист, Синтия ни напомня, че Овенът може да бъде изключително благороден и да използва силите си за добро.

Даяна Рос

Милиони по света са запленени от нейния зашеметяващ талант и бляскавия ѝ стил. Даяна Рос е родена на 26 март и също е впечатляващо въплъщение на силата на Овена. Никой друг в Зодиака не може да се доближи до това ниво на културно въздействие. По време на своята знаменита кариера, продължила десетилетия, Рос е помогнала за дефинирането на звука на Motown и фиксирането на соул музиката на картата, затвърждавайки репутацията си на една от най-влиятелните жени в музиката.

Като истински Овен, Рос е изпълнена със страст, смелост и е вярна на убеждението, че винаги може да се работи повече и да стигнете по-далеч. Ето една от крилатите ѝ фрази: „Не можеш просто да седиш там и да чакаш хората да ти подарят твоята златна мечта, трябва да излезеш и да я осъществиш сам.“

Сара Джесика Паркър

Тя е родена на 25 март и е целеустремена и непоколебима по начин, който може да се наблюдава само при един Овен. Сара Джесика Паркър даде да се разбере, че не просто харесва, а изпитва огромна нужда нещата да се случват по нейния начин. И освен това, тя е повече от щастлива, че самата тя е тази, която гарантира това.

Селин Дион

Една запомняща се певица, в която не разпознаваме силния Овен в нейния оригинален подход към модата или пък в желанието ѝ да парадира с вокалния си талант. Въпреки че тези черти също много добре могат да опишат един Овен. Но не, Селин Дион е Овен, защото прави тези неща абсолютно несъзнателно и нетенденциозно. Тя има рожден ден на 30 март и познава силните си страни отлично, както и е твърдо уверена в личния си стил. В крайна сметка именно нейната индивидуалност я направи звездата, която е.

Виктория Бекъм

Виктория Бекъм е родена на 17 април и нейната принадлежност към зодията е ясно видима. В своя публикация в Instagram тя отбелязва: „Бях млада и срамежлива и това, че съм шик, ми помогна да намеря своя стил, увереност и гласа си.”

Трудно е да си представим Виктория като нещо друго, освен икона на модата и поп културата, която управлява своите модни и козметични линии и ни кара да се възхищаваме на оригиналния ѝ външен вид.

Лейди Гага

Гага е точно това, който първо ни идва на ум, когато мислим за управляващия елемент на Овена - Огънят. От нейната артистична страст до огромния ѝ успех, Лейди Гага гори ярко от 28 март 1986 г. На по-повърхностно ниво, може да се отбележи, че тя най-видимо парадира с енергията си Овен в модните избори, които е правила през цялата си кариера. Овните поемат рискове и са пионерите на Зодиака – няма тенденция или прекомерна визия, която да не опитат поне веднъж.

Марая Кери

Кери е може би най-великият пример за силата на огнения знак в този списък. Господар на собствената си реалност, тя отразява вярата на всеки Овен, че първото място е най-доброто място. И че можете или да станете големи, или да се приберете у дома. Нейните пет награди Грами, 18 хита номер едно и десетилетия дълга кариера, са достатъчно доказателство за манталитета й на победител.

Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!