Новите образи в 'Ну, погоди!': Заекът е сладък и хитър, вълкът е с по-остри черти, но не пуши

OFFNews 26 октомври 2020 в 10:51 5254 0

"Союзмултфилм" показа образа на заека в новите епизоди на популярния анимационен филм „Ну, погоди!”, съобщи РИА "Новости". Заекът ще бъде озвучен от шоумена Дмитрий Хрусталев, съобщи пресслужбата на филмовото студио.

По-рано стана известно, че премиерата на анимацията ще бъде тази зима. Вълкът в новите серии ще говори с гласа на Гарик Харламов.

„Нашата творческа група отдавна търси модерно въплъщение на пакостливия герой, бяха създадени над 30 вариации на изображението - беше важно да се намери баланс между чертите на характера, както и да се запази приемствеността с класическата версия: например, нашият Заек има същия цвят на очите“, каза Юлия Осетинская, генерален продуцент на филмовото студио.

„Вълкът е с по-остри черти, а образът на Заека, за разлика от него, е със заоблени контури - от една страна, това е много сладък персонаж, но притежава присъщите му хитрост и находчивост, отбеляза тя.

Преди няколко месеца стана ясно, че в новата версия вълкът няма да пуши.

Според Борис Машковцев, директор "Союзмултфилм, за да се предаде на образа на вълка съвременен облик, трябва да се използват други символи на нашето време. "Ну, погоди!" до голяма степен направи фурор, защото светът на героите беше много актуален. Трябва да разберем върху какво да изградим сериала днес и да направим същото“, заяви Машкоцев.

"В новите епизоди вълкът изобщо няма да пуши", допълни той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови