Марго Роби: Страхувах се Джаред Лето да не ме пребие на снимките

ОFFNews 13 юли 2016 в 17:39 18817 0

Марго Роби като Харли Куин.

Актрисата Марго Роби, която играе Харли Куин в предстоящия да излезе август месец по кината филм "Самоубийствен отряд" ("Suicide Squad"), призна, че в началото на снимките се е уплашила, че Джаред Лето, в образа на Жокера, ще я пребие на снимачната площадка, предаде "Индепендънт".

Това се дължало на специфичния метод на снимки на актьора, който държал всички да се обръщат към него с Жокер, вместо с истинското му име. Той напълно влязъл в образа на лудия злодей, като дори пращал на своите колеги живи плъхове, мъртви прасета и използвани презервативи.

Това изплашило Роби, чиято роля е на любовницата на Жокера. Връзката между двамата има доста садистично-мазохистичен характер и тя решила, че той ще остане верен на образа си и може наистина да ѝ посегне.

"Когато за пръв път чух за метода му и че не може да го наричаме Джаред и т.н., се паникьосах, защото във филма имаме връзка с доста насилие, а той си мисли, че е истинският Жокер дори зад кадър. Притесних се, че ще ме набие на площадката", казва тя пред сайта "Суаш филм".

За щастие Лето се оказал много мил и любезен. Той не се бил потопил на 100% в ролята си и при всяко спиране за почивка я питал дали всичко е наред.

"Самоубийствен отряд" трябва да излезе в началото на следващия месец по кината и разказва историята на група злодеи, които биват впрегнати от правителството на опасна мисия в замяна на намалени присъди.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови