Бохемската рапсодия на "Самоубийствения отряд" (трейлър)

OFFNews 20 януари 2016 в 18:35 6950 2

Ако досега не сте били надъхани за предстоящия суперзлодейски филм - "Самоубийствен отряд", то новият трейлър към филма, със сигурност ще ви накара да повдигнете вежда в изненада, че все още не сте се поинтересували от лентата.

Видеото си има своята здравословна доза насилие, хумор, ефекти, красиви лица, но едно нещо го прави по-различно от традиционните в последните години клипове на "Марвел" и DC продукциите - музиката. Създателите на филма са използвали "Бохемска рапсодия" на Queen, за да гарнират поредната пикантна порция кадри, и трябва да признаем, че се е получило доста добре.

Ето накратко и за какво се разправя "Самоубийствен отряд" - историята проследява група затворници суперзлодеи, които биват наети от тайна правителствена агенция, за да изпълняват рисковани и мокри поръчки, които не би било добре за имиджа на държавата да се вадят на светло. Какво получават лошковците? Свободата си, ако оцелеят.

В него ще видим новия образ на Жокера, изигран от Джаред Лето, както и гаджето му от комикс историите - Арлекина, в чиято роля ще се превъплъти невероятно красивата Марго Роби, известна от "Вълкът от Уолстрийт". Там ще е и Уил Смит, както и още редица по-малко известни актьори и персонажи.

Филмът се очаква да излезе по кината на 5 август 2016 г. и искрено се надяваме да е на нивото на трейлъра си и да предложи нещо различно и интересно, за разлика от бълваните на конвейер ленти за супергерои.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!