Вратарят на Челси оплете в мрежата бившата на Майкъл Фелпс

OFFNews 14 юли 2017 в 22:14 3729 1

Тибо Куртоа е щастлив мъж! 25-годишният вратар на Челси успя да оплете в мрежата модела Бритни Гастино. Двамата бяха хванати да се целуват в бар в Ел Ей.

Моделът и ТВ звезда е с 9 години по-възрастна от белгийския национал. Но си е мечта за всеки мъж между 14 и 94. Бритни е най-добрата приятелка на Ким Кардашиян. Ясно! Там имат шанс само най-добрите, най-богатите и най-големите пичове.

Двамата се срещнали в в бар на прочутия Sunset Tower hotel на митичния Sunset Boulevard миналата седмица. Някак си снимки се появиха в Snapchat, но бързо беше отрязан общ достъп.

Куртоа се върна вече в Лондон за подготовка с Челси и скоро заминава за турне в Азия. Белгийският дългуч може да бъде горд.

Е, той нe е първият спортист, който е успял да спечели сърцето на Бритни. Нейният баща също е знаменитост. Става въпрос за бившият ас на Ню Йорк Джетс - Марк Гастино, звезда в американския футбол.

Преди 7 години сексапилната Бритни беше свързана с най-голямата звезда на плуването Майкъл Фелпс. После я пък събраха с хокеиста Джеръми Шоки.

Куртоа е ерген от миналата година. Той се раздели с приятелката си Марта Домингес, от която има две деца. Второто още не беше родено, когато вратарят обяви края на връзката.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови