Неймар отново се раздели с гаджето си

OFFNews 23 юни 2017 в 16:12 2490 0

Връзката между суперзвездата на Барселона Неймар и Бруна Маркезине отново приключи. Нападателят потвърди слуховете с изявление пред журналисти в Бразилия.

"За последен път говоря за личния си живот, защото не ми харесва. Да, разделихме се. Заедно го решихме. Тя е момиче, което обожавам и искам да бъде щастливa както в професионален, така и в личен план. Животът продължава. Оставаме си добри приятели", каза Неймар.

В началото на тази седмица двамата бяха на сафари в Африка заедно с майката и сестрата на футболната суперзвезда. Двойката къса за втори път след няколко месеца романтика. 

За сметка на това, нападателят не може да се оплаче от липса на приятели в Барселона, след като преди няколко дни стана ясно, че ще има още един бразилец от следващата година.

Това е халфът Лукас Лима, който има договор със Сантос до 31 декември, но вече се е съгласил да подпише предварителен контракт с каталунците. Предполага се, че още на 1 юли Лима ще парафира с тима.

За решението на бразилския национал да се присъедини към Барселона е помогнал Неймар, чийто баща е личен агент на бъдещето попълнение на каталунския гранд.

26-годишният футболист от доста време е трансферна цел на “блаугранас”, но клубът не искаше да плаща голяма сума и просто изчаква Лима да навлезе в последните 6 месеца от договора си, за да подпише предварително споразумение с него. 

Лукас Лима играе в Сантос от 2014 година, като до момента има 95 мача и 9 гола за тима. той може да се похвали и с 14 мача и две попадения за "селесао".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови