Винъс Уилямс обвини семейството на починалия за смъртта му (видео)

OFFNews 26 юли 2017 в 15:53 2789 2

Истинска съдебна битка за милиони, достойно за Холивуд, се разгорещява покрай катастрофата с участието на Винъс Уилямс, която уби човек. Нови документи на "Дейли мейл" показват, че тенис звездата не само отрича вина за смъртта на Джеръм Барсън, но обвинява него и съпругата му.

Според адвокатите на Винъс възрастната двойка е показала немарливост, като не са носили предпазни колани по време на катастрофата на 9 юни във Флорида. Също така финалистката от "Уимбълдън"се съмнява, че получените трайни увреждания на съпругата са от катастрофата.

Юристите не се шегуват, тъй като от отсрещния лагер извадиха питане до мобилния оператор дали Винъс не е говорила или писала съобщения по време на катастрофата. Според адвокати на възрастната двойка Барсън на записа се вижда ясно как каката на Серина се навежда към телефона.

От екипа на Уилямс претендират, че уврежданията на Линда Барсън нямат отношения към случая. Изискани са доклади от аутопсията, смъртен акт, копия на брачните свидетелства, върнати данъци за последните 5 години, застраховки, здравни полици.

Искат се още всякакви прегледи при лекари и кръвни тестове, направени на възрастната двойка през последните 10 години!

37-годишната Винъс се възпротиви на искането за телефонна разпечатка от T-Mobile. Защо, попитаха юристите на семейство Барсън, които приготвят многомилионен иск към звездата.

Случаят е доста заплетен. Винъс пресича главния път със своята Тойота, но спира по средата, за да даде предимство. После тръгва, но в същото време по централното шосе вече лети Хюндай на възрастното семейство.

Първият доклад на полицията беше категоричен, че Уилямс е тръгнала на червено. Винъс обаче твърди, че е пресякла на зелено, но е била заклещена по средата от преминаваща кола. После тръгнала, но възрастната двойка я ударила.

Камерите не показна светофарите, а черната кутия на Тойотата още е в полицията за техническа експертиза.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови