Новата до Тайгър Уудс - руса, надарена, свири и пее

ОFFNews 07 април 2017 в 20:38 8470 1

Тайгър Уудс се завръща специално за Мастърса, след като пропусна няколко важни турнира по голф заради болки в гърба. Напоследък американецът го раздава ерген. Тайгър скъса с Линдзи Вон преди 2 години и оттогава не е имал постоянно гадже.

Но напоследък клюкарите на Америка го свързват с Лейси Кей Сомърс. Уникална блондинка. Надарена. Изобщо, точно негов тип, ако се съди по многобройните му забежки с проститутки и танцьорки.

Какво още знаем за Лейси? 25-годишната блондинка е родена в Калифорния. Като типично местно момиче показва всякакви таланти - актриса, певица, модел на бански и понякога козметичка. 

Според страницата и във Фейсбук тя упражнява пеенето си всеки ден и свири на пиано.  Пуска парчетата в Youtube с надеждата, че някой ще възпламени музикалната й кариера.

Но в нещо наистина е добра - да се снима без горни дрехи. Признаваме й го. 300 000 я следват по тази причина във Фейсбук, още 7,3 милиона в Инстаграм.

Пада си фенка на спорта. Поне така личи от снимките, на които позира с топки за баскетбол и американски футбол. Най-сексапилна е, когато държи стика за голф. Е, може би това е привлякло Тигъра.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12633

1

trent

07.04 2017 в 20:46

Това голем добитък бре, калифорнийски, туй хАмериктръмповците много извратени, а е още на 25год, ама като за горският тигър става, щом е пристрастен, да смърка.