Странно! Полицията не иска да покаже видеото с катастрофата на Винъс

ОFFNews Последна промяна на 07 юли 2017 в 16:21 1881 1

Все по-странно става около фаталната катастрофа на Винъс Уилямс, при която почина 78-годишният Джеръм Барсън. Ченгетата отказват да предадат на вдовицата на жертвата видеото с инцидента. Така твърдят поне адвокати на почернената фамилия.

Видеото е заснето от охранителна камера на близкия затворен квартал за богати. Познайте, къщи в него имат и Винъс, и сестра й Серина.

Кадрите могат да изиграят ключова рола при разследването. Винъс твърди, че е тръгнала на зелено, като е карала с едва 5 мили в час. Задръстването я хванало по средата  на шестте ленти. При тръгването блъснала горкото семейство Барсън.

Линда, шофьорът на другата кола, обаче твърди, че тенис звездата е преминала на червено и то с мръсна газ. Полицията на Флорида също написа в доклада си, че вината е на Винъс.

Адвокатите на Барсън заявиха, че са поискали копие от записа или поне да го видят веднъж. Подадена е молба в полицията, но напразно. Отговорено им е, че ще вземат видеото "може би следващата седмица".

Адвокатите също са поискали запис и от борда на тузарския комплекс. Няма изненада, отговорът е бил "НЕ". Юристите обаче се опитват да го получат чрез съда.

Според източници на топ клюкарите от TMZ ченгетата са взели информация от черната кутия на Хюндая, управляван от Линда Барсън. Забележете, не са успели обаче технически да направят същото с джипа Тойота Секвоя на тенисистката.