Видео от затвора показва неадекватния Тайгър Уудс

OFFNews 02 юни 2017 в 09:12 3422 1

Полицията разпространи поредно видео, с което Тайгър Уудс няма да се гордее. Ако въобще поживее дълго след подобни коктейли от силни лекарства. Както е известно, прочутият голфър беше арестуван, докато спи зад волана на колата, чийто двигател още работеше. 

Видеото показва 41-годишния американец да дава тест с духане в затвора. Тайгър е тотално неадекватен и едва се движи. На въпрос какъв цвят са косата и очите му, Уудс прави пауза и отговаря: "Не знам". После добавя: "Предимно кафяви. Избледняващо кафяви".

След минути дама приканва Тайгър да направи няколко крачки към апарата за вземане на проби. В това време голфърът седи на стол и заспива постоянно.

С хиляди мъки звездата стига до апарата, но не успява да духне. След почти 10 инструкции Тайгър все пак дава пробата.

Уудс едва промълвява, че иска да бъдат "свалени тези две гривни от мен". Говори за белезниците, естествено. Дамата му отвръща че засега трябва да са на ръцете му, но скоро ще бъдат махнати.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14355

1

neverland

02.06 2017 в 09:43

Еее вие пияни или дрогирани хора не сте ли виждали? Не сме 5-и клас да се присмиваме на всеки, който е пийнал малко повече. Бил е изморен човекът и просто го е хванало повече :)