Тайгър Уудс: Не бях пил, смесих няколко лекарства

OFFNews 30 май 2017 в 15:31 2847 1

Тайгър Уудс направи публично извинение, точно 15 часа след като беше хванат да шофира пиян. Явно е написано от адвокати за пред съда, ако трябва да бъдем честни.

Великият иначе голфър се извини за опиянението с "неочаквана реакция от предписани медикаменти". Не особено оригинално, нали!.

Ето и изявлението:

"Разбирам суровостта на извършеното от мен и поемам пълна отговорност за моите действия. Искам обаче обществото да знае, че няма замесен алкохол.

Случилото се е неочаквана реакция от предписаните ми медикаменти. Не осъзнавах, че смесването на лекарствата ще ми въздействат толкова силно.

Тайгър се извини на своите фенове и обеща, че "ще направя всичко по моите сили това повече да не се повтаря".

Накрая за капак Уудс благодари на полицейския департамент, в който беше задържан, както и на офиса на шерифа в област Палм бийч.

Голфърът претърпя операция и ще отсъства това лято. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9005

1

Stefan Petrov

31.05 2017 в 06:43

Не знам кой стажант в редакцията е написал тази дописка, ама е отвратително да се опитвате да издадете присъда преди още делото да е започнало. Шофирал е от Лос Анджелис до Флорида - 4300 км, теста му за алкохол е отрицателен, има зад гърба си няколко тежки операции и очевидно му се налага да пие болкоуспокояващи. Но стажантчето е готово с присъдата -" Не особено оригинално, нали!"
 
X

Да помогнем на украинските деца!