Репортер на БНТ припадна от вълнение след мача, карат го в Спешна помощ

OFFNews 01 септември 2017 в 10:29 10860 2

Снимка Иван Йочев, Спортал

Репортерът на БНТ Димитър Бошнаков е припаднал от вълненията след първата победа на футболните национали срещу Швеция от близо 50 години. А и признаваме, работата на колегите при преки предавания е доста натоварваща. 

Димитър трябваше да вземе интервю с един от героите Пламен Илиев (на снимката), хванал дузпа на гостите. От силното вълнение започна да заеква и не успя да попита нищо вратаря.

От БНТ върнаха картината в студиото, а на мястото на Бошнаков пристигна друг репортер, който проведе разговора. Няколко часа по-късно шефът на спорта в националната телевизия Методи Манченко разкри какво е състоянието на Бошнаков с открито писмо и благодари за коректното отразяване на инцидента.

"От името на целия екип на БНТ, ангажиран с предаването на мача България-Швеция, благодаря за искрената загриженост, която прозира в повечето информации за състоянието на футболния репортер на БНТ Димитър Бошнаков.

Той припадна в ефир докато взимаше първи и ексклузивни интервюта в зоната пред съблекалните след мача България - Швеция 3:2.

Благодарим искрено на двата лекарски щаба и на дежурните от Спешна помощ, които първи оказаха навременна помощ на място и после откараха Димитър в една от софийските болници. Там го пое екипа на д-р Манов, а и близките бързо дойдоха да го видят.

Той се чувства добре, радва се на победата и сподели, че емоциите са му дошли вповече.
Целият екип от дирекция Информация, който работи за мача, пожелава от сърце на Дими успешно възстановяване и бързо завръшане на работното място", написа Манченко.

OFFNews желае на Митко бързо възстановяване и само положителни емоции по стадионите! 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови