Първа лига във FIFA 20? Напълно е възможно

Донислав Донев 27 юни 2019 в 14:38 13941 0

Снимка BFL Team

Представете си как бележите голове на Барселона, управлявайки нападателя на Левски Станислав Костов или матирате халфовата линия на Реал Мадрдид с изящни финтове на играча на ЦСКА Кристиян Малинов.

Със сигурност няма български фен на популярния футболен симулатор FIFA, който да не иска да играе с някой от любимите си родни грандове. С всяко ново издание на компютърната игра, ние си задаваме въпроса "Дали някой ден няма да видим и Първа лига сред първенствата".

Преди това беше възможно, благодарение на родни ентусиасти от "BFL Team", които след всяка нова версия на симулатора, правеха т.н. "пачове", които се инсталираха към играта. Така, макар и с немалко бъгове, успявахме да играем Шампионска лига с Левски, ЦСКА, Лудогорец, Черно море и др.

Това време обаче отмина. Сега ни остана единствено българския национален отбор, който за наш късмет, от дълги години е в списъка на "UEFA National Teams" на играта. Ясно е, че това не ни е достатъчно. Друго е усещането, когато се участва в Шампионска лига с някой от родните грандове. 

Е, тази година сме доста близо до немислимото. По последни данни, Левски и ЦСКА са сред най-желанитe отбори във FIFA 20. Oт EA SPORTS направиха проучване сред феновете на играта. С над 100 хиляди гласа са привържениците на АЕК, ЦСКА и Левски.

Друго важно е, че българското първенство е на 17-о място по популярност сред гласувалите. Почти 50 хиляди потребители са пожелали включването на Първа лига.

Така че, ако искате да играете с любимите си български отбори, не критикувайте родното първенство, а гласувайте за него. От вас зависи дали ще късате мрежите на световните грандове с български отбори.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови