Важни ли са спортните новини за успешните залози?

OFFNews 09 октомври 2021 в 10:59 2094 0

Спортните новини са неразделна част от успешната стратегия за залози. За щастие, у нас всеки играч може да проследи актуално случващото се от света на спортната дисциплина, на която залага. В популярни страници и платформи като https://nostrabet.com/novini/ регулярно се публикуват най-важните новини за деня, седмицата и месеца, като акцентът са най-предпочитаните у нас дисциплини: тенис, бокс, футбол и други.

Защо обаче да влизаме в подобни страници? Защо да четем спортни новини? Не е ли това работа само на големите фенове на спорта и на запалянковците на футболните отбори? Всъщност, не. Не е. Ако залагате на спортни събития, това задължително е и вашата задача. Освен ако не залагате за забавление и печалбите за вас не представляват интерес.

И така: защо да следя новините, ако залагам на спорт?

Причините са много. Ще ви изброим основните, като се базираме на мненията на опитните играчи в сферата на хазарта. Най-вече на спортните залози. Ето кои са основните доводи за твърдението, че новините са важни за вашата хазартна активност:

• Новините са част от вашата стратегия. А без стратегия, залагането е стреляне на посоки. Да разчитате на шанса, късмета, съдбата или както искайте го наричайте, е да не цените нито парите, нито времето, които инвестирате във вашето начинание.

• Когато четем новини от спортния свят, разбираме кои са акцентите, върху които да наблегнем, за да спечелим пари. Тук не става дума за някаква конспирация между букмейкъри, медии и спортни отбори. Става въпрос за информираност. Прогнозата е плод на аналитична дейност, на информиран избор. А те са немислими без реални факти и данни. Реалните данни и факти се намират именно в новините.

• Много често новините „сами подсказват“ какво ще се случи на терена. Понякога залагащите пренебрегват, например, новините от жълтата преса и клюките. Според опитните играчи в 90% от случаите там се съдържа ценна информация за предстоящите мачове и тяхното развитие от света на спорта. Всички ние помним колко зле започна играта на Григор Димитров и след раздялата с Шарапова, и след тази с Никол Шерцингер!

• Статистика + новини = на успешната формула за правилното разшифроване на крайния резултат на един мач. Колкото повече информация от тези източници имате, толкова по-близко ще сте до истината. Всъщност, когато не боравите с тези „инструменти“ вие просто залагате на късмет. А това със сигурност не е най-добрата стратегия за реални и редовни печалби.

• В новините можете да научите много за състоянието на отбора и то не само на самия отбор, но и на отделните играчи, да разберете тресе ли го някакъв скандал (финансови проблеми, смяна на треньори) и т.н. Всички тези фактори оказват изключително влияние върху представянето на състезателите.

Задължително четете спортни новини, ако залагате. Не стреляйте на посоки. Мислете и прогнозирайте с реални факти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!