Теди Салпаров иска дете от хубавата Ралица

Тя е чиста, ангел, различна от повече жени, влюбен е до уши волейболният идол

OFFNews 13 октомври 2017 в 13:29 11385 0

За дете с актрисата Ралица Паскалева заговори волейболният идол Теди Салпаров. Либерото на националите и д-р Галя Стилянова от сериала „Откраднат живот“ обявиха връзката преди 3 месеца. Но вече се мисли за бебе.

„С Ралица сме заедно от малко повече от три месеца. Аз направих първата крачка към нея. Ралица ме впечатли с естествената си красота. Тя е много земна, скромна и чиста, истински ангел и е доста по-различна от повечето жени в днешно време“, хвали я Салпаров пред сп. Love style.

Влюбените все още не живеят заедно, защото Теди живее в Бургас, където стана играещ спортен директор на волейболния шампион Лукойл Нефтохимик. Когато идва в София, остава в дома на любимата си. Тя също пътува постоянно до морския град, така че далечното разстояние не е пречка за любовта им.

Ученичката на Стефан Данаилов се разбира прекрасно с бившата жена на Салпаров Бойка Делиева, както и с неговия син – десетгодишния Георги.

„Много бих искал да се радвам на още деца – две ще е най-добре. Ралица определено притежава качествата, които бих искал да има майката на бъдещите ми наследници, така че рано или късно и това ще се случи.

Не съм се замислял дали бих се оженил отново, след като вече имам един брак зад гърба ми, само времето ще покаже. Засега сме оставили връзката ни да се развива постепенно, без да бързаме“, казва още волейболистът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови